• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Zapékané masíčko se sýry
Napište svůj komentář k receptu

Zapékané masíčko se sýry

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 27
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapékané masíčko se sýry
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 750
      g vepřové maso
    • 1
      ks pórek větší
    • 1
      ks hermelín
    • 100
      g cihla
    • 1
      kelímek zakysaná smetana
    • 1
      šálek mléko
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na plátky nebo na kostky jako na guláš, podle druhu a kvality masa poklademe na olej do zapékací mísy nebo pekáčku, osolíme, popepříme, přidáme na kolečka nakrájený pórek,na kousky nakrájený Hermelín. Zakysanou smetanu zředíme mlékem a zamícháme nahrubo nastrouhanou cihlu, potřeme na maso. Přikryjeme alobalem a dáme péct. Když je maso skoro měkké, odstraníme alobal a necháme pěkně opéct.
2
Podáváme s brambory a kdo chce, tak i s tatarskou omáčkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nakládané sýry - směs

Nakládané sýry - směs

Sýry v slaninovo-paprikovém hnízdě

Sýry v slaninovo-paprikovém hnízdě

Zapečené brambory s cuketou a třemi sýry

Zapečené brambory s cuketou a třemi…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • MartikK
    MartikK | 14. 8. 2012 14:36

    Výborné. Připravovala jsem z plátků vepřové pečeně a vepřové krkovice přesně podle receptu a všichni si pomlaskávali. Maso bylo krásně šťavnaté. Zařazuji do oblíbených a dávám za jedna.

  • Irča Š. | 27. 3. 2011 14:56

    Dělala jsem dnes rodičům na oběd a je to výborné.Dala jsem koletku,která se krásně nasákla šťávou z pórku a sýrů a chuť mňam

  • Jagi R | 3. 7. 2010 13:10

    Dnes jsem zkusila, bylo to vynikající !

  • Zuzana Šindlerová | 29. 3. 2010 12:35

    Vynikající, chuť pórku s hermelínem naprosto perfektní. Zasloužená 1*.

  • marie mateju | 19. 7. 2009 14:34

    dneska jsme měli k obědu,výborný,dala jsem hermelín, eidam a tvarůžky,pekla jsem 1,5hod. Jasná1

  • Eva Kolčavová | 20. 6. 2009 12:45

    Zrovna jsme poobědvali. Spokojenost na všech stranách a nezbyl ani kousek.

  • Monika Čechurová | 22. 1. 2009 16:14

    Právě jsem tento recept vyzkoušela a musím uznat, že je vážně vynikající.

  • Irena Klasová | 13. 1. 2009 09:21

    Tak jsem to vyzkoušela a ne jedenkrát, zkusila jsem to jak s hermelínem tak i s apetitem, jak psala paní Majka a musím říct, že to bylo výborné.

  • Majka Rončáková | 16. 1. 2008 14:23

    Včera jsem to dělala k večeři, ale neměla jsem Hermelín, tak jsem dala Apetito. Výborné a syté.dávám 1

  • Irena Klasová | 10. 1. 2008 14:09

    Paní Jano, děkuji za informaci, v sobotu určitě vyzkouším.

  • Jana H. | 8. 1. 2008 16:52

    Irenko, asi na 170 - 200 stupňů, já mám horkovzduch, hlídám, buď přidám nebo uberu. Jak dlouho to záleží na mase, ale asi 11/4 - 1,5 hod.Přibližně. Já to zkouším vidličkou.I já to budu dělat, mám návštěvu a bude foto. Ať chutná. Jana H.

  • Irena Klasová | 8. 1. 2008 12:46

    A jak dlouho se to peče a na kolika stupních? Děkuji. Recept vypadá zajímavě a o víkendu bych jej chtěla vyzkoušet.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cihla Hermelín Mléko Olej Pepř mletý Pórek Sůl Vepřové maso Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kokosová roláda II.

Kokosová roláda II.

Bomba na letní vedra

Bomba na letní vedra

Nepečené trubičky II.

Nepečené trubičky II.

Kuře se smetanovobylinkovou omáčkou

Kuře se smetanovobylinkovou omáčkou

Azu po česku

Azu po česku

Kremrole s vanilkovo-nugátovým krémem

Kremrole s vanilkovo-nugátovým krémem

Zelňačka s maďarskou klobásou

Zelňačka s maďarskou klobásou

Bílá polévka z hlívy ústřičné

Bílá polévka z hlívy ústřičné

Květák - nakládaný, sterilovaný

Květák - nakládaný, sterilovaný

Doporučujeme

30 minut
Voňavé batátové karí

Voňavé batátové karí

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

60 minut
Dýňové rizoto

Dýňové rizoto

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

71
Pohanka s uzeným masem
Pohanka s uzeným masem
51
Bešamelová omáčka s česnekovými výhonky
Bešamelová omáčka s…
37
Voňavé batátové karí
Voňavé batátové karí
36
Drožďová (kvasnicová) pomazánka se slaninou
Drožďová (kvasnicová)…
27
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…

Zajímavé články

Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji upéct pomalu, rychle nebo jen pro dva
Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji…
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle bude chtít každý recept!
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle…
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené, moravské, sladké nebo pečené?
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené,…
Domácí dýňový koláč je podzimní hit: Upečte si ho podle návodu krok za krokem
Domácí dýňový koláč je podzimní hit: Upečte si ho…
Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší, než jste si mysleli
Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší,…
AHA.cz Děsivá diagnóza Prachaře: Hanychová už nevydržela mlčet

Děsivá diagnóza Prachaře: Hanychová už nevydržela mlčet

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Voňavá aviváž pro miminka i atopiky. Silan Sensitive prošel náročným testem maminek

Vyzkoušeli jste: Voňavá aviváž pro miminka i atopiky. Silan Sensitive prošel náročným testem maminek

Dáma.cz Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Blesk pro ženy Denní horoskop na čtvrtek 6. 11. 2025: Komu se splní tajný sen a kdo zazáří v práci?

Denní horoskop na čtvrtek 6. 11. 2025: Komu se splní tajný sen a kdo zazáří v práci?

Ženy.cz Odmítnutí alkoholu = společenská poprava. Proč pro „nepití“ musíte mít důvod?

Odmítnutí alkoholu = společenská poprava. Proč pro „nepití“ musíte mít důvod?

Blesk.cz Vilma Cibulková po nervovém kolapsu: Nezvěstná! Telefon marně vyzvání…

Vilma Cibulková po nervovém kolapsu: Nezvěstná! Telefon marně vyzvání…

SportRevue.cz FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy Nový díl Eroskopu: Sexy pád do neznáma! Co v erotice čeká vaše znamení?

Nový díl Eroskopu: Sexy pád do neznáma! Co v erotice čeká vaše znamení?

Další doporučené recepty:

Zapékané jahody
Zapékané jahody
Zapékané kuřecí maso s lečem a sýrem
Zapékané kuřecí maso s lečem a sýrem
Zapékané kysané zelí
Zapékané kysané zelí
Zapékané mexické plátky
Zapékané mexické plátky
Zapékané omelety
Zapékané omelety
Zapékané palačinky s brokolicí
Zapékané palačinky s brokolicí
  • Recepty.cz
  • Zapékané masíčko se sýry
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact