• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Zapékané kotlety
Napište svůj komentář k receptu

Zapékané kotlety

autor: Vlastina
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 20
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapékané kotlety
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      plátek vepřové kotlety nebo libová krkovička
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      lžička grilovací koření
    • 4
      plátek anglická slanina
    • 4
      plátek šunka
    • 4
      lžíce zeleninové lečo sterilované nebo mražené
    • 150
      g sýr
    • 150
      ml šlehačka

Postup přípravy receptu

1
Krkovičku naklepeme, na obvodu nařízneme, osolíme, opepříme a posypeme grilovacím kořením. Na každou porci položíme plátek anglické slaniny, plátek šunky, lžící leča. Takto upravené kotlety dáme na pekáček, posypeme strouhaným sýrem, zalijeme šlehačkou a upečeme.
2
Podáváme s brambory nebo bramborovou kaší.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Italské zapékané brambory

Italské zapékané brambory

Zapekané cestoviny

Zapekané cestoviny

Zapékané brambory se zeleninou

Zapékané brambory se zeleninou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Kamila Tatíčková | 9. 4. 2010 12:05

    Dělala jsem nedávno, jen místo šunky jsem dala klobásku. A můj chlap, když vylizoval talíř, tentokrát vůbec neprotestoval, že na něm zkouším "nějaké hokus-pokusy" :-) !

  • jiří martinek | 20. 3. 2010 11:38

    Dneska určitě vyzkouším, manželka má narozeniny a tak něco dobrého jí určitě potěší. Děkuji za nápad!!

  • Bára Kratochvílová | 17. 2. 2009 12:25

    Super MŇAMKA!!!

  • K R | 14. 10. 2007 22:13

    vynikající i bez leča - můj muž ho nesnáší ... .)

  • Anonym | 13. 10. 2007 18:37

    zkus jsem to s bramborem dole a fakt vinikajici vrele vsem doporucuju

  • Ilona Cooper | 10. 10. 2007 16:18

    Vynikajici!

  • denda04 Zdenka | 27. 12. 2006 10:51

    tohle dělám tak ,že dám dolů do opekáčku brambory a na ně pokaldu maso může být ,kuře. kotlet bůček . krkovička a zeleninu a podleji trochu vodou je to super my tomu řikáme trojboj nebo dávám vše at si každý vybere maso

  • Fleur | 1. 5. 2006 19:48

    MŇAMKA

  • Barbora Fraisová | 1. 5. 2006 12:36

    Pošušňáníčko :-).

  • Nová | 9. 3. 2006 14:41

    Anonymovi: myslím, že nevadí, když nedáte šlehačku, maso i zelenina pustí šťávu a anglická slanina tuk, můžete zakapat trochou vody nebo pivem

  • Anonym | 8. 3. 2006 20:15

    Bude vadit kdyz nedam slehacku?

  • Stáňa Nová | 5. 2. 2006 17:39

    Moc se mi povedlo, dík za recept

  • Vlastimila Vacková | 4. 2. 2006 12:50

    Rychlé, dobré, dělám i ze stehenních kuřecích řízků

  • Ivča | 20. 10. 2005 07:56

    Super inspirace na víkend.Dělám něco podobného,ale to lečo s anglickou tomu dá určitě šmrnc.

  • mája | 17. 10. 2005 17:44

    také to dělám jak p.Alžběta a je to vážně moc dobrý

  • Alžběta | 17. 10. 2005 12:34

    Dělám něco podobného. Jen na naklepanou krkovičku pokrájím na kolečka cibuli a maso dávám do většího pekáčku, k masu totiž také přidávám nakrájené syrové brambory a peču všechno dohromady. Velmi dobré

  • Helena Fixová | 16. 10. 2005 12:54

    Dělám již několik let s malou úpravou, plátky masa prudce opeču a dávám na ně opečenou cibulku.

  • Anonym | 15. 10. 2005 20:13

    Iva má pravdu, jdenoduchý a rychlý

  • Iva | 15. 10. 2005 18:13

    Fakt je to super. Je to jednoduchy a opravdu vyborny...

  • Alis | 13. 10. 2005 18:50

    Dobré a rychlé, příjemná večeře. Do šlehačky jsem přidala 1 rozmačkaný stroužek česneku a několik střiků sojovky

  • Vlasta Vencová | 7. 10. 2005 18:40

    Prosím o opravu, má být správně krkovičku naklepeme. Omlouvám se za chybu a prosím redakci o opravu. Děkuji

  • Alina | 5. 10. 2005 20:02

    Souhlasím s Ajou, dobré, rychlé

  • Aja | 4. 10. 2005 19:31

    Moc dobrá a jednoduchá večeře, moc jsme si pochutnali, šlehačku jsem neměla, tak jsem dala Tatra mléko grand a bylo to fajn. Lečo jsem měla ve sklenici sterilované

  • Nová | 4. 10. 2005 18:20

    Vypadá to pěkně, vyzkouším k večeři

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Grilovací koření Pepř mletý Šlehačka Sůl Šunka Sýr Vepřové kotlety Zeleninové lečo
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rychlá večeře

Rychlá večeře

Tuňáková pomazánka

Tuňáková pomazánka

Guláš s paprikami

Guláš s paprikami

Domácí Pribináček

Domácí Pribináček

Sněhové rohlíčky

Sněhové rohlíčky

Nepečený tvarohový dort  s ovocem II.

Nepečený tvarohový dort s ovocem II.

Těstoviny s ricottou, parmezánem a piniovými oříšky

Těstoviny s ricottou, parmezánem a…

Oblíbené houstičky

Oblíbené houstičky

Smetanová polévka (Rahmsuppe)

Smetanová polévka (Rahmsuppe)

Doporučujeme

35 minut
Halušky s brynzou a slaninou

Halušky s brynzou a slaninou

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

70 minut
Dýňová polévka s červenou čočkou

Dýňová polévka s červenou čočkou

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

90 minut
Rychlá bábovka

Rychlá bábovka

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

48
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
23
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
20
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
18
Kuřecí (nejen) s rajčaty a rýží
Kuřecí (nejen) s rajčaty…
14
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína

Zajímavé články

Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty, které si můžete dát bez výčitek
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty,…
Bramborové knedlíky, vdolky i šišky, nasladko i naslano: 5 receptů, na které je škoda zapomenout
Bramborové knedlíky, vdolky i šišky, nasladko i…
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní polévky k večeři
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní…
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně skladovat a proč je dobré je namočit?
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně…
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět sladkými příběhy ukrytými v pečivu
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět…
AHA.cz Slováček u konce s dechem: Mačká mě v duši, v krku, v žaludku

Slováček u konce s dechem: Mačká mě v duši, v krku, v žaludku

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Věčné dilema: Tělové silonky – na sebe, nebo do koše? Tohle radí stylistka!

Věčné dilema: Tělové silonky – na sebe, nebo do koše? Tohle radí stylistka!

Ženy.cz Hygiena krčních mandlí: účinná prevence proti zápachu z úst a mandlovým kamenům

Hygiena krčních mandlí: účinná prevence proti zápachu z úst a mandlovým kamenům

Blesk.cz Zemřel oblíbený hudebník ze StarDance: Budeš mi chybět, smutní Slováček ml.

Zemřel oblíbený hudebník ze StarDance: Budeš mi chybět, smutní Slováček ml.

SportRevue.cz FOTOGALERIE: Osudové ženy Cristiana Ronalda. Která je nejhezčí?

FOTOGALERIE: Osudové ženy Cristiana Ronalda. Která je nejhezčí?

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Karmický horoskop na říjen: Býci se musí soustředit na své vztahy, Panny se odevzdají svým touhám

Karmický horoskop na říjen: Býci se musí soustředit na své vztahy, Panny se odevzdají svým touhám

  • Recepty.cz
  • Zapékané kotlety
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact