• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Zapékané kotlety
Napište svůj komentář k receptu

Zapékané kotlety

autor: Vlastina
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 20
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapékané kotlety
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      plátek vepřové kotlety nebo libová krkovička
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      lžička grilovací koření
    • 4
      plátek anglická slanina
    • 4
      plátek šunka
    • 4
      lžíce zeleninové lečo sterilované nebo mražené
    • 150
      g sýr
    • 150
      ml šlehačka

Postup přípravy receptu

1
Krkovičku naklepeme, na obvodu nařízneme, osolíme, opepříme a posypeme grilovacím kořením. Na každou porci položíme plátek anglické slaniny, plátek šunky, lžící leča. Takto upravené kotlety dáme na pekáček, posypeme strouhaným sýrem, zalijeme šlehačkou a upečeme.
2
Podáváme s brambory nebo bramborovou kaší.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Italské zapékané brambory

Italské zapékané brambory

Zapekané cestoviny

Zapekané cestoviny

Zapékané mexické plátky

Zapékané mexické plátky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Kamila Tatíčková | 9. 4. 2010 12:05

    Dělala jsem nedávno, jen místo šunky jsem dala klobásku. A můj chlap, když vylizoval talíř, tentokrát vůbec neprotestoval, že na něm zkouším "nějaké hokus-pokusy" :-) !

  • jiří martinek | 20. 3. 2010 11:38

    Dneska určitě vyzkouším, manželka má narozeniny a tak něco dobrého jí určitě potěší. Děkuji za nápad!!

  • Bára Kratochvílová | 17. 2. 2009 12:25

    Super MŇAMKA!!!

  • K R | 14. 10. 2007 22:13

    vynikající i bez leča - můj muž ho nesnáší ... .)

  • Anonym | 13. 10. 2007 18:37

    zkus jsem to s bramborem dole a fakt vinikajici vrele vsem doporucuju

  • Ilona Cooper | 10. 10. 2007 16:18

    Vynikajici!

  • denda04 Zdenka | 27. 12. 2006 10:51

    tohle dělám tak ,že dám dolů do opekáčku brambory a na ně pokaldu maso může být ,kuře. kotlet bůček . krkovička a zeleninu a podleji trochu vodou je to super my tomu řikáme trojboj nebo dávám vše at si každý vybere maso

  • Fleur | 1. 5. 2006 19:48

    MŇAMKA

  • Barbora Fraisová | 1. 5. 2006 12:36

    Pošušňáníčko :-).

  • Nová | 9. 3. 2006 14:41

    Anonymovi: myslím, že nevadí, když nedáte šlehačku, maso i zelenina pustí šťávu a anglická slanina tuk, můžete zakapat trochou vody nebo pivem

  • Anonym | 8. 3. 2006 20:15

    Bude vadit kdyz nedam slehacku?

  • Stáňa Nová | 5. 2. 2006 17:39

    Moc se mi povedlo, dík za recept

  • Vlastimila Vacková | 4. 2. 2006 12:50

    Rychlé, dobré, dělám i ze stehenních kuřecích řízků

  • Ivča | 20. 10. 2005 07:56

    Super inspirace na víkend.Dělám něco podobného,ale to lečo s anglickou tomu dá určitě šmrnc.

  • mája | 17. 10. 2005 17:44

    také to dělám jak p.Alžběta a je to vážně moc dobrý

  • Alžběta | 17. 10. 2005 12:34

    Dělám něco podobného. Jen na naklepanou krkovičku pokrájím na kolečka cibuli a maso dávám do většího pekáčku, k masu totiž také přidávám nakrájené syrové brambory a peču všechno dohromady. Velmi dobré

  • Helena Fixová | 16. 10. 2005 12:54

    Dělám již několik let s malou úpravou, plátky masa prudce opeču a dávám na ně opečenou cibulku.

  • Anonym | 15. 10. 2005 20:13

    Iva má pravdu, jdenoduchý a rychlý

  • Iva | 15. 10. 2005 18:13

    Fakt je to super. Je to jednoduchy a opravdu vyborny...

  • Alis | 13. 10. 2005 18:50

    Dobré a rychlé, příjemná večeře. Do šlehačky jsem přidala 1 rozmačkaný stroužek česneku a několik střiků sojovky

  • Vlasta Vencová | 7. 10. 2005 18:40

    Prosím o opravu, má být správně krkovičku naklepeme. Omlouvám se za chybu a prosím redakci o opravu. Děkuji

  • Alina | 5. 10. 2005 20:02

    Souhlasím s Ajou, dobré, rychlé

  • Aja | 4. 10. 2005 19:31

    Moc dobrá a jednoduchá večeře, moc jsme si pochutnali, šlehačku jsem neměla, tak jsem dala Tatra mléko grand a bylo to fajn. Lečo jsem měla ve sklenici sterilované

  • Nová | 4. 10. 2005 18:20

    Vypadá to pěkně, vyzkouším k večeři

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Grilovací koření Pepř mletý Šlehačka Sůl Šunka Sýr Vepřové kotlety Zeleninové lečo
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kapustové řízky

Kapustové řízky

Vepřové kotlety v šunkové omáčce

Vepřové kotlety v šunkové omáčce

Andělské zvony

Andělské zvony

Tmavý čokoládový koláč

Tmavý čokoládový koláč

Vajíčková pomazánka podle dcery

Vajíčková pomazánka podle dcery

Bezmasé zapečené těstoviny s olivami

Bezmasé zapečené těstoviny s olivami

Bramborové noky s dušeným kysaným zelím a pečenou krkovicí

Bramborové noky s dušeným kysaným…

Jednoduchá rajská polévka s paprikou

Jednoduchá rajská polévka s paprikou

Křehké škvarkové pracny

Křehké škvarkové pracny

Doporučujeme

300 minut
Rolovaná krkovice à la porchetta

Rolovaná krkovice à la porchetta

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

20
Cuketové těstoviny se sýrem
Cuketové těstoviny se…
18
Sýrová roláda
Sýrová roláda
15
Krém z bílé ředkve na víně
Krém z bílé ředkve na…
15
Brokolicová polévka se sýrem a slaninou
Brokolicová polévka se…
15
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být strašidelné, až děsivé, ale i elegantní a krásné
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být…
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a chutnají jako z trhu
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a…
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
AHA.cz Bujará oslava Filipa Turka ve Varech: Slavil jako filmová hvězda

Bujará oslava Filipa Turka ve Varech: Slavil jako filmová hvězda

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Interní vtípek ve Zrádcích: Zpěvák Marcell měl za zády svého vlastního bubeníka!

Interní vtípek ve Zrádcích: Zpěvák Marcell měl za zády svého vlastního bubeníka!

SportRevue.cz FOTO: Paulina Gretzky a 25 dalších půvabných dcer bývalých slavných sportovců

FOTO: Paulina Gretzky a 25 dalších půvabných dcer bývalých slavných sportovců

Maminka.cz Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

  • Recepty.cz
  • Zapékané kotlety
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact