• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Zapékané hovězí řízky
Napište svůj komentář k receptu

Zapékané hovězí řízky

autor: Mirka.G.
0.0
moje hodnoceni
3.6
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapékané hovězí řízky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 750
      g hovězí maso
    • 4
      ks vejce
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 4
      lžíce hořčice
    • 80
      g strouhanka
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Obalíme nejprve ve strouhance a potom v rozšlehaném vejci. Vložíme na rozpálený oheň, dozlatova opečeme z obou stran. Vyjmeme, vložíme do pekáče, podlejeme výpekem a vodou podle potřeby. Přikryté zapékáme v troubě doměkka.
2
Podáváme s brambory nebo rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jogurtové kuřecí (krůtí) řízky - zapékané

Jogurtové kuřecí (krůtí) řízky -…

Sýrovo-smetanové zapékané řízky

Sýrovo-smetanové zapékané řízky

Hovězí vývar / hovězí polévka

Hovězí vývar / hovězí polévka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • krb
    krb | 18. 8. 2013 15:09

    tož taky jsem to moc podlél,ale jinak fajn :-)

  • MAREK | 22. 11. 2011 13:25

    Dnes to delam uvidim jak to dopadne,cet jsem recenze no mam kousek strach O:-) =-O

  • Vendula | 25. 1. 2007 00:01

    Dala jsem tam ten vypek a pak trochu vody,ne moc ale stejne se to napilo.No nevadi, vsechno se povest nemusi.:-]

  • Věra | 23. 1. 2007 21:55

    Ono asi opravdu źáleží na tom, co komu chutná. Podlitý trojobal nemůže dopadnout jinak než napitý. Ale někdo to třeba má rád.

  • Mirka G. | 23. 1. 2007 15:09

    Vendulka, nepodliali ste to veľkým množstvom vody? Mne sa to ešte nikdy nestalo, aby sa ten obal napil vodou. Ale podlievam priebežne.

  • Vendula | 23. 1. 2007 13:50

    Tento recept se mi vubec nepovedl. Vse slo dobre do doby, kdy jsem dala rizky zapekat do trouby a obal se okamzite napil vodou a zacal odpadavat od masa a chutove to bylo plane. Bohuzel musim dat za 5.

  • Hana Rožníčková | 8. 1. 2007 13:12

    Takto dělám " Obrácené roštěnky", nikdy se mi nestalo, že by byly tvrdé, jsou vynikající a rádi k tomu papáme rýži. Dělala jsem je i v římském hrnci a na dno jsem dala dost cibule na půlkolečka.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hořčice Hovězí maso Olej Pepř mletý Strouhanka Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Listové řezy s krémem

Listové řezy s krémem

Cuketa v sýrovém těstíčku

Cuketa v sýrovém těstíčku

Plněné smažené brambory

Plněné smažené brambory

Hummus II.

Hummus II.

Jeřabina - sterilovaná

Jeřabina - sterilovaná

Dresing

Dresing

Kokosový piškot - korpus

Kokosový piškot - korpus

Kořeněné pečené kuře s pečenými bramborami

Kořeněné pečené kuře s pečenými…

Letní pokušení: Malinové muffiny

Letní pokušení: Malinové muffiny

Doporučujeme

25 minut
Zapečené tortilly s brokolicí a čedarem

Zapečené tortilly s brokolicí a…

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

30 minut
Bramborový guláš

Bramborový guláš

45 minut
Houbová omáčka krok za krokem

Houbová omáčka krok za krokem

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

27
Kuřecí (nejen) s rajčaty a rýží
Kuřecí (nejen) s rajčaty…
27
Klasické lečo
Klasické lečo
20
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
19
Zapečené tortilly s brokolicí a čedarem
Zapečené tortilly s…
19
Špaldové housky
Špaldové housky

Zajímavé články

Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si sejkory, vošouchy nebo klouzáky
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si…
Česká superpotravina kysané zelí: Proč jíst denně alespoň lžíci a jak si ho udělat chutnější?
Česká superpotravina kysané zelí: Proč jíst denně…
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x jinak
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x…
Dýňová polévka: 6 osvědčených tipů, jak na ni!
Dýňová polévka: 6 osvědčených tipů, jak na ni!
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být strašidelné, až děsivé, ale i elegantní a krásné
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být…
AHA.cz Z odchodu z Národního průšvih! Matásek přichází o rodinu

Z odchodu z Národního průšvih! Matásek přichází o rodinu

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Blesk pro ženy Módní triky, které vám změní život: Díky nim vám to bude víc slušet a nezaplatíte ani korunu!

Módní triky, které vám změní život: Díky nim vám to bude víc slušet a nezaplatíte ani korunu!

Ženy.cz Partner(ka) má ADHD. Jak to přežít a co když jste na tom stejně?

Partner(ka) má ADHD. Jak to přežít a co když jste na tom stejně?

Blesk.cz Taylor Swift propaguje nové album: Ďábelsky krátká sukýnka!

Taylor Swift propaguje nové album: Ďábelsky krátká sukýnka!

SportRevue.cz FOTO: Rajcovní kočička. Neteř bývalého slavného brankáře Ikera Casillase dráždí na sociálních sítích

FOTO: Rajcovní kočička. Neteř bývalého slavného brankáře Ikera Casillase dráždí na sociálních sítích

Maminka.cz Bolestné přiznání mámy, jejíž dceři byl na oslavě odepřen dort: Vůči tříletému dítěti to bylo zbytečně kruté, postěžovala si

Bolestné přiznání mámy, jejíž dceři byl na oslavě odepřen dort: Vůči tříletému dítěti to bylo zbytečně kruté, postěžovala si

Blesk Horoskopy Runy podle data narození: Která je ta vaše a co o vás říká

Runy podle data narození: Která je ta vaše a co o vás říká

Další doporučené recepty:

Zapékané cukety s kuřecím masem
Zapékané cukety s kuřecím masem
Zapékané filé se sýrem
Zapékané filé se sýrem
Zapékané halušky
Zapékané halušky
Zapékané jahody
Zapékané jahody
Zapékané kuřecí maso s lečem a sýrem
Zapékané kuřecí maso s lečem a sýrem
Zapékané kysané zelí
Zapékané kysané zelí
  • Recepty.cz
  • Zapékané hovězí řízky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact