• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Zapečený pangas s rajčaty a bylinkovým krémem
Napište svůj komentář k receptu

Zapečený pangas s rajčaty a bylinkovým krémem

autor: LaNicky
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečený pangas s rajčaty a bylinkovým krémem
Zapečený pangas s rajčaty a bylinkovým krémem
Zapečený pangas s rajčaty a bylinkovým krémem
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 600
      g pangasius
    • 400
      g rajčata
    • olivový olej
  • Bylinkový krém
    • 300
      g zakysaná smetana
    • 2
      ks vejce
    • 2
      stroužek česnek nebo podle chuti
    • 2
      lžička provensálské bylinky
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Česnek prolisujeme. Vejce rozšleháme se smetanou, přidáme bylinky, česnek a ochutíme solí a pepřem.
2
Rajčata nakrájíme na plátky, rybí filety omyjeme, osušíme a překrájíme na menší kousky. Podle chuti můžeme pokapat citronovou šťávou.
3
Zapékací misku vytřeme olejem a na dno rozlijeme bylinkový krém. Pak ji střídavě plníme kousky ryby a rajčat.
4
Vše zapékáme v troubě při 200°C asi 20 MINUT.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pangas v sýrovo-smetanové omáčce

Pangas v sýrovo-smetanové omáčce

Pangas na rajčatech

Pangas na rajčatech

Pangas s cibulkou a anglickou slaninou

Pangas s cibulkou a anglickou slaninou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Alexa | 13. 3. 2012 12:59

    Recept super, až na maličkost - tu rybu. :-( Ale je fakt, že pangas dokáže pokazit hodně.... Doporučuji nahradit treskou (chlazenou, žádné supermarketové mrazáky!!!) a pak je to dokonalé <3

  • Jarča | 11. 10. 2011 13:31

    ;-) taky mě to moc chutnalo,přílohu jsem dala bagetku

  • Pangas | 4. 10. 2011 13:56

    Luxus nezbývá nic jiného než jen doporučit...Výborný, jednoduchý a za 20 minut hotový. Jako přílohu jsem měl hranolky. :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Zdravě i chutně Ostatní Dietní Rybí Oběd Pečení Dietní Česko Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Olivový olej Pangasius Pepř mletý Provensálské bylinky Rajčata Sůl Vejce Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rychlé řezy s mákem

Rychlé řezy s mákem

Bublanina

Bublanina

Krůtí prso jedna báseň

Krůtí prso jedna báseň

Kuřecí stehýnka na medu II.

Kuřecí stehýnka na medu II.

Povidlové rohlíčky II

Povidlové rohlíčky II

Chřestový salát s bramborovou pizzou

Chřestový salát s bramborovou pizzou

Cuketa na medu

Cuketa na medu

Buchta s marmeládou a kokosem z Anglie

Buchta s marmeládou a kokosem z Anglie

Jahodové lívanečky II.

Jahodové lívanečky II.

Doporučujeme

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

23
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
16
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
14
Kynutá skořicová bábovka
Kynutá skořicová bábovka
12
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…
12
Cuketové stripsy s parmazánem
Cuketové stripsy s…

Zajímavé články

Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
AHA.cz Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Blesk pro ženy Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Hvězda ulice Solaříková se mění: Vypadá jako Meg Ryanová

Hvězda ulice Solaříková se mění: Vypadá jako Meg Ryanová

SportRevue.cz FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Další doporučené recepty:

Zapečený lilek s tuňákem
Zapečený lilek s tuňákem
Zapečený losos s chřestem
Zapečený losos s chřestem
Zapečený mangold s bramborem
Zapečený mangold s bramborem
Zapečený pangasius
Zapečený pangasius
Zapečený pangasius II.
Zapečený pangasius II.
Zapečený pórek s parmskou šunkou
Zapečený pórek s parmskou šunkou
  • Recepty.cz
  • Zapečený pangas s rajčaty a bylinkovým krémem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact