• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Zapečený camembert s brusinkami
Napište svůj komentář k receptu

Zapečený camembert s brusinkami

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: 15 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečený camembert s brusinkami
Zapečený camembert s brusinkami
Zapečený camembert s brusinkami
Zapečený camembert s brusinkami
Zapečený camembert s brusinkami
Zapečený camembert s brusinkami
Zapečený camembert s brusinkami
5fotografií
Nahrát fotku
 

Zapečené sýry jsou oblíbeným pohoštěním a camembert není výjimkou. Tento sýr má lahodnou krémovitou konzistenci, a i proto jej tolik milujeme právě v zapečené podobě. Jeho chuť v tomto receptu skvěle doprovází sladkost medu a nakládaných brusinek, je to zkrátka kombinace, které nelze odolat.

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks camembert
    • 0,50
      lžíce med
    • 4
      plátek ementál
    • olivový olej
    • 2
      snítka tymiánu
    • 2
      stroužek česnek
    • 4
      lžíce brusinkový kompot
  • Špenátový salát:
    • 250
      g listový špenát
    • 10
      ks cherry rajčátka
    • 1
      hrst sezamová semínka
    • česnek z ochuceného oleje na sýr
    • 4
      lžíce olivový olej
    • 3
      lžíce balzamikový ocet
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Troubu předehřejte na 180 °C. Camemberty uložte do zapékacích misek, lehce potřete medem a překryjte sýrem plátkovým. V pánvi zahřejte 3 lžíce oleje, dejte tymián a přidejte oloupané stroužky česneku – čekejte do chvíle, než česnek začne nabírat barvu a „šumět“, pak jej i s tymiánem ihned vyjměte. Až olej zchladne, zastříkněte jím sýry, přidejte po vrchovaté lžíci brusinek a zapečte, asi 15 minut.

RADA: Uchovávání sýrů

2
Mezitím připravte salát. Propláchněte špenát, dobře ho osušte a dejte do mísy. Přidejte překrájená rajčata a sezam. V misce vidličkou rozmělněte restovaný česnek a dobře ho promíchejte s olejem a octem. Osolte, opepřete a zálivku promíchejte se zeleninou.

RADA: Které bylinky použít během vaření a které až před servírováním

3
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Grilovaný hermelín

Grilovaný hermelín

Nakládaný balkánský sýr III.

Nakládaný balkánský sýr III.

Camembert s hruškami a ořechy

Camembert s hruškami a ořechy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny FOOD
Pečení Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Balzamikový ocet Brusinkový kompot Camembert Česnek Cherry rajčátka Ementál Listový špenát Med Olivový olej Pepř mletý Sezamová semínka Snítka tymiánu Sůl

Jak loupat česnek

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Chobotnice po athénsku

Chobotnice po athénsku

Srbský kotlet

Srbský kotlet

Nejjednodušší panenka

Nejjednodušší panenka

Oříšková bábovka

Oříšková bábovka

Smetanová koprová polévka s fazolkami a vejcem

Smetanová koprová polévka s fazolkami…

Květáková polévka s brokolicí

Květáková polévka s brokolicí

Zapečené buřty s nivou a cibulí

Zapečené buřty s nivou a cibulí

Masová minutka na zeleno - rychle a chutně

Masová minutka na zeleno - rychle a…

Lasagne s hovězím masem

Lasagne s hovězím masem

Doporučujeme

55 minut
Smažené nudle s krůtím masem

Smažené nudle s krůtím masem

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Jak loupat česnek

Poslední sledované recepty

50
Prasečí brambory
Prasečí brambory
42
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
30
Kuřecí kapsa
Kuřecí kapsa
30
Sladké mušle
Sladké mušle
25
Smažený kapr
Smažený kapr

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které připravíte za půl hodiny
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které…
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20 nejlepších receptů z trouby pro celou rodinu
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Dýňový kompot: Vyrobte si retro specialitu našich babiček v moderní podobě
Dýňový kompot: Vyrobte si retro specialitu našich…
Pečené kuře: Jak na to, aby bylo šťavnaté s křupavou kůží
Pečené kuře: Jak na to, aby bylo šťavnaté s…
AHA.cz Totální vyčerpání Kubelkové: Sáhla jsem si na dno!

Totální vyčerpání Kubelkové: Sáhla jsem si na dno!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Blesk pro ženy Eva Pavlová bodovala šaty, které sluší všem! Na co si ale podle stylistky dát pozor?

Eva Pavlová bodovala šaty, které sluší všem! Na co si ale podle stylistky dát pozor?

Ženy.cz Stereotypy škodí nejen ženám. 6 věcí, v kterých to mají těžké muži

Stereotypy škodí nejen ženám. 6 věcí, v kterých to mají těžké muži

Blesk.cz Daniela Kolářová (79): Záhadné točení hlavy

Daniela Kolářová (79): Záhadné točení hlavy

SportRevue.cz FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Magické amulety proti ztrátě energie: Jaký je ten váš?

Magické amulety proti ztrátě energie: Jaký je ten váš?

Další doporučené recepty:

Zapečený bochníček aneb "chlebový ježek"
Zapečený bochníček aneb "chlebový ježek"
Zapečený bramborovo-ředkvičkový hermelín
Zapečený bramborovo-ředkvičkový hermelín
Zapečený bulgur
Zapečený bulgur
Zapečený fenykl v bešamelu
Zapečený fenykl v bešamelu
Zapečený flatbread s kuřetem a paprikami
Zapečený flatbread s kuřetem a paprikami
Zapečený hermelín s tvarůžkem
Zapečený hermelín s tvarůžkem
  • Recepty.cz
  • Zapečený camembert s brusinkami
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact