• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Zapečené těstoviny s mletým masem a bešamelem
Napište svůj komentář k receptu

Zapečené těstoviny s mletým masem a bešamelem

autor: martinahayek
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečené těstoviny s mletým masem a bešamelem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      ks rajčata oloupaná
    • cibule
    • česnek
    • bazalka
    • těstoviny
    • mléko
    • máslo
    • sýr
    • 500
      g mleté maso míchané
    • hladká mouka cca 50 - 100 g, nebo hotová jíška

Postup přípravy receptu

1
Maso: Na olivovém oleji osmahneme cibulku. Když zesklovatí, přidáme maso a pomalu restujeme, aby maso bylo dobře udělané. Poté přidáme utřený nebo nakrájený česnek. Dobře promíchame, a přidáme nakrájená loupaná rajčata i se šťávou z plechovky. Kdo má rád hodně tomatové šťávy, může přidat ještě protlak. Necháme provařit.
2
Bešamel:
3
Do rozpuštěného másla přidáme mouku, pečlivě rozmícháme a přidáme mléko. Mléko přidáváme postupně, a pokaždé pořádně promícháme, aby se nám nedělali hrudky. Bešamel by měl mít hustčí konzistenci, trochu tekutější. Podle toho také přidáme mléko. Na závěr osolíme a opepříme. Kdo má hotovou jíšku, pouze uvaří mléko a jíšku přidá. Mezitím si uvaříme těstoviny.
4
Do pekáčku nalijeme slabší verstvu bešamelu, musí být na dně, jinak se vám to připálí. A postupně klademe maso, těstoviny a bešamel. Na vrch dáme sýr. Zapečeme v troubě, pouze na dobu než se sýr roztaví. I když to tak nevypadá, je to velmi rachlé
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečené filety s bešamelem

Zapečené filety s bešamelem

Zapečené brambory s mletým masem a rajčaty

Zapečené brambory s mletým masem a…

Šunkové roládky s mletým masem - zapečené

Šunkové roládky s mletým masem -…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Marcela Karalova | 17. 5. 2012 13:00

    Devcata,pridala jsem si do orestovaneho masa sul,pepr a toho cesneku se nebojte.Besamel si take dobre ochutte,at to nemate mdle.Nemela jsem bazalu,tak jsem si nakrajela zelenou nat z jarni cibulky a smichala s testovinami.Jinak jsem postupovala podle receptu!Viiiborne!!!Chutne a rychle <:-)

  • Blanche | 28. 12. 2010 09:36

    Tak má být bešamel hustší nebo trochu tekutější? :-\

  • dimit | 14. 11. 2010 09:18

    žádná sláva to neni.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zapečené Maso & ryby & mořské plody Karbanátky
Maso Mleté Oběd Večeře Pečení Smažení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Česnek Cibule Hladká mouka Máslo Mléko Mleté maso Rajčata oloupaná Sýr Těstoviny
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Čokoládová bomba bez pečení

Čokoládová bomba bez pečení

Sušené meruňky, broskve, švestky!

Sušené meruňky, broskve, švestky!

Óbr dort - číslice

Óbr dort - číslice

Kuřecí kapsa First class

Kuřecí kapsa First class

Hrnková kávová buchta

Hrnková kávová buchta

Mozzarella na gril, pánev nebo do trouby

Mozzarella na gril, pánev nebo do…

Bylinková dýně s balkánským sýrem

Bylinková dýně s balkánským sýrem

Perníkové řezy s marcipánovým krémem

Perníkové řezy s marcipánovým krémem

Pohanka (nejen) se slaninou

Pohanka (nejen) se slaninou

Doporučujeme

30 minut
Obalovaný asijský květák z trouby

Obalovaný asijský květák z trouby

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

30 minut
Bramborový guláš

Bramborový guláš

45 minut
Houbová omáčka krok za krokem

Houbová omáčka krok za krokem

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

17
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
17
Quinoa - jako příloha nebo zavářka do polévek
Quinoa - jako příloha…
16
Jarní salát (nejen) se sýrem
Jarní salát (nejen) se…
16
Pivní výpečky s bramborovými noky
Pivní výpečky s…
15
Francúzska cibuľová polievka
Francúzska cibuľová…

Zajímavé články

Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský moučník, který se stal v Japonsku hitem
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský…
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si dát pozor a tip na rychlejší variantu
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si…
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak ho využít do moučníků i slaných jídel
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak…
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných receptů
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných…
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
AHA.cz Pohlreich u Krause neměl šanci! Znechucení diváci bijí na poplach

Pohlreich u Krause neměl šanci! Znechucení diváci bijí na poplach

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Když nevíte, co na sebe: 5 kombinací s džínami, které budete točit pořád dokola

Když nevíte, co na sebe: 5 kombinací s džínami, které budete točit pořád dokola

Ženy.cz Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Blesk.cz Comic-Con Brno přivítá hvězdy Policejní akademie!

Comic-Con Brno přivítá hvězdy Policejní akademie!

SportRevue.cz FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy 10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

  • Recepty.cz
  • Zapečené těstoviny s mletým masem a bešamelem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact