• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Zapečené těstoviny s mletým masem a bešamelem
Napište svůj komentář k receptu

Zapečené těstoviny s mletým masem a bešamelem

autor: martinahayek
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečené těstoviny s mletým masem a bešamelem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      ks rajčata oloupaná
    • cibule
    • česnek
    • bazalka
    • těstoviny
    • mléko
    • máslo
    • sýr
    • 500
      g mleté maso míchané
    • hladká mouka cca 50 - 100 g, nebo hotová jíška

Postup přípravy receptu

1
Maso: Na olivovém oleji osmahneme cibulku. Když zesklovatí, přidáme maso a pomalu restujeme, aby maso bylo dobře udělané. Poté přidáme utřený nebo nakrájený česnek. Dobře promíchame, a přidáme nakrájená loupaná rajčata i se šťávou z plechovky. Kdo má rád hodně tomatové šťávy, může přidat ještě protlak. Necháme provařit.
2
Bešamel:
3
Do rozpuštěného másla přidáme mouku, pečlivě rozmícháme a přidáme mléko. Mléko přidáváme postupně, a pokaždé pořádně promícháme, aby se nám nedělali hrudky. Bešamel by měl mít hustčí konzistenci, trochu tekutější. Podle toho také přidáme mléko. Na závěr osolíme a opepříme. Kdo má hotovou jíšku, pouze uvaří mléko a jíšku přidá. Mezitím si uvaříme těstoviny.
4
Do pekáčku nalijeme slabší verstvu bešamelu, musí být na dně, jinak se vám to připálí. A postupně klademe maso, těstoviny a bešamel. Na vrch dáme sýr. Zapečeme v troubě, pouze na dobu než se sýr roztaví. I když to tak nevypadá, je to velmi rachlé
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečené filety s bešamelem

Zapečené filety s bešamelem

Zapečené brambory s mletým masem a rajčaty

Zapečené brambory s mletým masem a…

Šunkové roládky s mletým masem - zapečené

Šunkové roládky s mletým masem -…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Marcela Karalova | 17. 5. 2012 13:00

    Devcata,pridala jsem si do orestovaneho masa sul,pepr a toho cesneku se nebojte.Besamel si take dobre ochutte,at to nemate mdle.Nemela jsem bazalu,tak jsem si nakrajela zelenou nat z jarni cibulky a smichala s testovinami.Jinak jsem postupovala podle receptu!Viiiborne!!!Chutne a rychle <:-)

  • Blanche | 28. 12. 2010 09:36

    Tak má být bešamel hustší nebo trochu tekutější? :-\

  • dimit | 14. 11. 2010 09:18

    žádná sláva to neni.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zapečené Maso & ryby & mořské plody Karbanátky
Maso Mleté Oběd Večeře Pečení Smažení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Česnek Cibule Hladká mouka Máslo Mléko Mleté maso Rajčata oloupaná Sýr Těstoviny
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Dukátové buchtičky

Dukátové buchtičky

Lehký ovocný koláč

Lehký ovocný koláč

Babiččin bramborový salát

Babiččin bramborový salát

Nejfalešnější svíčková

Nejfalešnější svíčková

Utopenci z vajec

Utopenci z vajec

Hořčicoví utopenci se zelím

Hořčicoví utopenci se zelím

Zeleninový salát s balkánským sýrem

Zeleninový salát s balkánským sýrem

Americký dýňový koláč

Americký dýňový koláč

Beskydský králík

Beskydský králík

Doporučujeme

300 minut
Rolovaná krkovice à la porchetta

Rolovaná krkovice à la porchetta

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

33
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
24
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
21
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
17
Plněné papriky na cuketách (lilku) - pečené
Plněné papriky na…
16
Vepřové výpečky se zelím
Vepřové výpečky se zelím

Zajímavé články

Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být strašidelné, až děsivé, ale i elegantní a krásné
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být…
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a chutnají jako z trhu
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a…
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
AHA.cz Bujará oslava Filipa Turka ve Varech: Slavil jako filmová hvězda

Bujará oslava Filipa Turka ve Varech: Slavil jako filmová hvězda

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Zemřela hvězda kapely Limp Bizkit: Sam Rivers (†48) byl zakladatel legendární skupiny

Zemřela hvězda kapely Limp Bizkit: Sam Rivers (†48) byl zakladatel legendární skupiny

SportRevue.cz FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

  • Recepty.cz
  • Zapečené těstoviny s mletým masem a bešamelem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact