• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Zapečené rybí filé s nivou
Napište svůj komentář k receptu

Zapečené rybí filé s nivou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.6
hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečené rybí filé s nivou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg rybí file
    • máslo
    • sůl
    • kmín
    • 1
      ks zakysaná smetana Kelímek
    • 100
      g sýr niva

Postup přípravy receptu

1
Rybí filé osolíme a okmínujeme, dáme do pekáčku, poklademe kousky másla a v troubě zapečeme asi 15 minut. Mezitím nastrouháme nivu a smícháme ji se zakysanou smetanou.
2
Lžící navrstvíme na filé a dáme znovu péct, dokud se na povrchu nezačnou dělat zlatohnědé skvrny. Podáváme s brambory a obložíme rajčaty.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rybí filé zapečené se sýrem a s brokolicí

Rybí filé zapečené se sýrem a s…

Rybí filé zapečené se sýrem

Rybí filé zapečené se sýrem

Rybí file zapečené se sýrem a vejci

Rybí file zapečené se sýrem a vejci

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • iva kratka | 4. 11. 2012 15:28

    nekde jsem cetla, ze se niva nehodi k jemnemu rybimu masu, ale nam to chutnalo

  • Miroslav Shark | 24. 3. 2010 11:04

    Vynikající!!! Netušil jsem, jak výborně může chutnat obyčejné rybí filé.

  • Tereza Hucková | 22. 11. 2008 17:53

    Filé v kombinaci s výzaznou nivou, česnekem a ostatními ingrediencemi je skutečně vynikající. Jako milovník pórku jsem jej přidala, celá rodina se ještě teď olizuje. Jako přílohu doporučuji vařené brambory s pažitkou a salát z čerstvé zeleniny

  • Soňa Pohorská | 25. 9. 2007 12:25

    Tak jsme teď dojedli - bylo to dobré, také jsem přidala trošku česneku, ale to filé bych už příště nesolila vůbec nebo jen nepatrně - niva je slaná dost sama o sobě. Jinak rychlá a chutná bašta:-))

  • Anonym | 11. 6. 2007 12:55

    Vyzkouším, je to zajímaví recept a já jak filé tak nivu miluji

  • ilka fiurda | 29. 5. 2007 21:22

    výborné jen jsem přidala česnek protože ho máme moc rádi a bylo to super a je to rychlé...

  • Anonym | 29. 5. 2007 21:21

    výborné jen jsem přidala česnek protože ho máme moc rádi a bylo to super

  • Ivka | 11. 2. 2007 11:41

    je to moc dobré, niva tomu dá opravdu šmrnc. Doporučuju!

  • Jarda | 11. 2. 2007 10:46

    Dnes to určitě vyzkouším a podám hodnocení.

  • Lenka Křížková | 9. 11. 2006 12:07

    Paní Minaříková, děkuji za vynikající recept. Dnes jsem ho dělala k obědu a všem moc chutnalo. Dávám jedničku s hvězdičkou!!!

  • Jana | 2. 10. 2006 02:00

    Tak tohle určitě vyzkouším.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Vánoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Kmín Máslo Rybí file Sůl Sýr Niva Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Španělské ptáčky

Španělské ptáčky

Kuře na česneku

Kuře na česneku

Pštrosí vejce II.

Pštrosí vejce II.

Buchty jako od babičky

Buchty jako od babičky

Losos s jogurtovou omáčkou a smetanové brambory

Losos s jogurtovou omáčkou a…

Nejen kuřecí s kari a pórkem - minutka

Nejen kuřecí s kari a pórkem - minutka

Fazolová gulášovka s uzeným masem

Fazolová gulášovka s uzeným masem

"Buďáky" - švestkové bochánky (buchty)

"Buďáky" - švestkové bochánky (buchty)

Masové závitky (nejen) se zelím

Masové závitky (nejen) se zelím

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

30 minut
Bramborový guláš

Bramborový guláš

45 minut
Houbová omáčka krok za krokem

Houbová omáčka krok za krokem

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

38
Čevapčiči s brambory a žampiony na grilu
Čevapčiči s brambory a…
38
Bůček plněný kysaným zelím
Bůček plněný kysaným…
35
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami
Zapečené těstoviny se…
33
Klasické lečo
Klasické lečo
26
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k snídani, ovšem s jednou dost neobvyklou přísadou
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k…
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si sejkory, vošouchy nebo klouzáky
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si…
Česká superpotravina kysané zelí: Proč jíst denně alespoň lžíci a jak si ho udělat chutnější?
Česká superpotravina kysané zelí: Proč jíst denně…
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x jinak
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x…
AHA.cz Z odchodu z Národního průšvih! Matásek přichází o rodinu

Z odchodu z Národního průšvih! Matásek přichází o rodinu

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Blesk pro ženy Úpletové šaty: Takhle budou slušet boubelkám i zralým ženám!

Úpletové šaty: Takhle budou slušet boubelkám i zralým ženám!

Ženy.cz Vadí vám vysoké nájmy? Tak si nestěžujte a uskromněte se!

Vadí vám vysoké nájmy? Tak si nestěžujte a uskromněte se!

Blesk.cz Marika Gombitová překvapila: Po letech dramatická změna vzhledu!

Marika Gombitová překvapila: Po letech dramatická změna vzhledu!

SportRevue.cz FOTO: Kdo má nejhezčí babu ve finské lize? Kokainový hříšník Jori Lehterä

FOTO: Kdo má nejhezčí babu ve finské lize? Kokainový hříšník Jori Lehterä

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Největší čarodějky zvěrokruhu: Která znamení mají mimořádné schopnosti?

Největší čarodějky zvěrokruhu: Která znamení mají mimořádné schopnosti?

  • Recepty.cz
  • Zapečené rybí filé s nivou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact