• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Zapečené műsli
Napište svůj komentář k receptu

Zapečené műsli

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečené műsli
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 750
      g vločky
    • 250
      g kokos (Strouhaný nebo mletý)
    • 1
      ks salko
    • rostlinný olej (Na plech)

Postup přípravy receptu

1
Balíček ovesných vloček dáme na plech, lehce vytřený olejem do trouby opražit. Hlídáme, rádo se připaluje po okrajích. Až začne vonět a mírně! zrůžoví, přidáme SALKO, strouhaný kokos, nebo stejné množství mletých nebo drcených ořechů a dáme zpět do trouby. Můžeme přidat sušené rozinky, nakrájené křížaly, sezamové seminko atd., přidáváme také do Salka, aby se vše slepilo dohromady. Ještě chvíli necháme v troubě. Pozor, snadno se to spálí. Pak směs necháme na plechu vychladnout, občas rukou promícháme, vytvoří se hrudky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečené müsli II.

Zapečené müsli II.

Bircher müsli s pečeným ovocem

Bircher müsli s pečeným ovocem

Domácí müsli tyčinky

Domácí müsli tyčinky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Petta | 17. 2. 2014 20:28

    Na kolik stupňů?

  • Zuzka | 2. 5. 2007 16:09

    Salko neznam.Misto nej davam med,musi se to hlidat...aby se to nepalilo davam nejruznejsi ovoce suseny svestky jablka ruzny druhy orisku, pecu je hned od zacatku s vločkami,aby byly krupave ...pecu cirka 1,5 - 2 hodiny v pl. troube na stupen c.4

  • Karolina Líbalová | 10. 2. 2006 14:29

    Výborné, musli už nekupuji, dělám jen takhle a přidávám různé ingredience tj. různé druhy ovoce sušeného atd. Se sušenými jahodami a brusinkami nemá konkurenci

  • aja | 27. 6. 2005 18:17

    Uplne staci opekat musli, kokos, sus. ovoce,med(!) ... s cimkoliv jinym dle chuti na teflonove panvi na sucho, tzn. bez oleje a salka. Je to mnohem zdravějsi(pro chut staci trochu koksoveho mleka, ale musi se nechat vysusit).

  • Marta | 23. 6. 2005 06:48

    Mám podobný recept, balíček vloček,1 hrnek kokosu, 3/4 hrnku oleje, ořechy,1 salko. Vše smíchat, dát na plech a sušit až 8 hodin. Mám plynovou troubu, tak nejmenší teplota, průběžně promíchávám a "suším" tak do 1 hodiny. Teprve po vychladnutí přidám rozinky,sušené ovoce.Čokoláda je taky výborná, ale tu dávám již při pečení.Je to výborné!

  • Jan Opltal | 22. 6. 2005 22:01

    Na kolik stupňů se to má zapejkat...?

Vyberte, co chcete vytisknout
Zdravě i chutně Obiloviny Snídaně Dopolední svačina Svačina Večeře Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Kokos Rostlinný olej Salko Vločky
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Víkendová omeleta

Víkendová omeleta

Zapečená vepřová panenka v listovém těstě

Zapečená vepřová panenka v listovém…

Řecké biftečky z mletého masa

Řecké biftečky z mletého masa

Kakaová buchta s polevou

Kakaová buchta s polevou

Božské bezlepkové cookies

Božské bezlepkové cookies

Gnocchi / Těstoviny se smetanou, špenátem, česnekem a špetkou kari

Gnocchi / Těstoviny se smetanou,…

Jemné palačinky z acidofilního mléka

Jemné palačinky z acidofilního mléka

Smoothie z červené řepy

Smoothie z červené řepy

Spaghetti alla Carbonara ( Podle Antonia Carluccia )

Spaghetti alla Carbonara ( Podle…

Doporučujeme

30 minut
Voňavé batátové karí

Voňavé batátové karí

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

60 minut
Dýňové rizoto

Dýňové rizoto

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

188
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
14
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem
12
Quinoa - jako příloha nebo zavářka do polévek
Quinoa - jako příloha…
12
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
11
Dýňové rizoto
Dýňové rizoto

Zajímavé články

Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji upéct pomalu, rychle nebo jen pro dva
Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji…
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle bude chtít každý recept!
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle…
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené, moravské, sladké nebo pečené?
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené,…
Domácí dýňový koláč je podzimní hit: Upečte si ho podle návodu krok za krokem
Domácí dýňový koláč je podzimní hit: Upečte si ho…
Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší, než jste si mysleli
Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší,…
AHA.cz Děsivá diagnóza Prachaře: Hanychová už nevydržela mlčet

Děsivá diagnóza Prachaře: Hanychová už nevydržela mlčet

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Voňavá aviváž pro miminka i atopiky. Silan Sensitive prošel náročným testem maminek

Vyzkoušeli jste: Voňavá aviváž pro miminka i atopiky. Silan Sensitive prošel náročným testem maminek

Dáma.cz Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Blesk pro ženy Denní horoskop na čtvrtek 6. 11. 2025: Komu se splní tajný sen a kdo zazáří v práci?

Denní horoskop na čtvrtek 6. 11. 2025: Komu se splní tajný sen a kdo zazáří v práci?

Ženy.cz Odmítnutí alkoholu = společenská poprava. Proč pro „nepití“ musíte mít důvod?

Odmítnutí alkoholu = společenská poprava. Proč pro „nepití“ musíte mít důvod?

Blesk.cz Vilma Cibulková po nervovém kolapsu: Nezvěstná! Telefon marně vyzvání…

Vilma Cibulková po nervovém kolapsu: Nezvěstná! Telefon marně vyzvání…

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

Maminka.cz Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Blesk Horoskopy Nový díl Eroskopu: Sexy pád do neznáma! Co v erotice čeká vaše znamení?

Nový díl Eroskopu: Sexy pád do neznáma! Co v erotice čeká vaše znamení?

  • Recepty.cz
  • Zapečené műsli
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact