• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Zapečené mleté maso
Napište svůj komentář k receptu

Zapečené mleté maso

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.9
hodnotilo: 16
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečené mleté maso
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g mleté maso - míchané
    • 1
      plechovka rajský protlak
    • 5
      stroužek česnek 3-5
    • olej
    • rajčata
    • paprika
    • cibule
    • mrkev
    • brambory
    • mléko
    • máslo
    • sůl
    • tvrdý sýr

Postup přípravy receptu

1
Mleté maso osmahneme na cibulce a oleji, přidáme rajský protlak, zeleninu pokrájenou na kousky a prolisovaný česnek podle chuti a dusíme do měkka.
2
Mezitím uděláme bramborovou kaši, měla by být řidší než běžná přílohová.
3
Do pekáčku dáme masovou směs, zalijeme kaší, posypeme sýrem a zapékáme cca 20-30 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Mleté maso zapečené s bramborem, těstovinou

Mleté maso zapečené s bramborem,…

Mleté maso s cizrnou

Mleté maso s cizrnou

Mleté maso se sýrem pečené v paprice

Mleté maso se sýrem pečené v paprice

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lucie F. | 23. 11. 2009 20:20

    Varila jsem uz nekolikrat. Je to moc dobre.

  • Lucie F. | 23. 11. 2009 20:20

    Uz jsem varila nekolikrat. Je to moc dobre.

  • Jana T. | 30. 3. 2009 22:21

    Moc dobré, dnes jsem dostala k obědu od snachy a je to na jedničku s hvězdičkou. Určitě taky připravím.

  • Šárka Šnajdrová | 6. 11. 2008 11:35

    dneska jsem to uvařila. Bylo to dobré i když se mi to na talíři rozpadlo.

  • Iveta Trochová | 25. 3. 2008 17:24

    Vařila jsem a je to výborné a hlavně to tak zachutnalo dětem, že už to máme na běžném jídelníčku! Děkuji

  • Petr Blazek | 16. 3. 2008 13:55

    Je to vyborne.Dal sem tam misto zeleniny pouze kapustu a nema to chybu:-)

  • Lenka S | 26. 10. 2007 19:30

    Ne,ne, samozřejmě je to teplé jídlo. Chtěla jsem jenom říct, že studené se to krájí líp, když něco od oběda zbude :)

  • Hela - | 26. 10. 2007 18:07

    Domnívala jsem se, že je to teplé jídlo. To si to mám nechat vystydnout, nakrájet a znovu ohřát?

  • Lenka S | 26. 10. 2007 17:45

    Finta je velmi jednoduchá - musíte to nechat vychladnout. Studené se to krájí krásně jako buchta, horké se to rozsypává. Tak je to s většinou zapečených pokrmů.

  • Tomáš Nowak | 26. 10. 2007 14:40

    Zkoušel jsem to. Chutnalo mi to, ale rozhodně mi to tak nedrželo pokupě jako na obrázku. Je na to nějaká finta?

  • Jolana | 7. 8. 2007 21:09

    Recept chci vyzkoušet, ale u některých ingrediencí chybí množství. Pro začínající kuchařku je to moc důležité. Jak velký rajský protlak? A kolik kusů rajčat, papriky a mrkve? Děkuji.

  • Lucia | 6. 8. 2007 12:47

    je to výborné,ještě je taky dobré dát na masovou směs vymačkané kysané zeli a na to tu bramborovou kaši!

  • Anonym | 31. 3. 2007 19:07

    Výborné, dnes jsme měli k obědu s okrukovým salátem. Posypala jsem parmezánem.

  • Mil.R | 30. 3. 2007 08:29

    tak to skusím,je to zajímavé.prosím jakou zeleninu tam dáváte syrovou nebo vařenou?díky M

  • liba fresserova | 29. 3. 2007 17:47

    jdu na to jsem zvědavá

  • Anonym | 24. 8. 2006 08:00

    výborné,,,,,,,znám právě z anglie.

  • Michaela Atherton | 11. 8. 2006 14:35

    V Anglii je tento pokrm velmi obliben. Rika se mu bud Cottage pie [hovezi maso] nebo Shepherd pie [jehneci maso].

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Karbanátky
Maso Mleté Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Cibule Máslo Mléko Mleté maso - míchané Mrkev Olej Paprika Rajčata Rajský protlak Sůl Tvrdý sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kovářské kotlety

Kovářské kotlety

Kuřecí závitky s nivou

Kuřecí závitky s nivou

Okurkový salát alá tzatziky

Okurkový salát alá tzatziky

Cheesecake IV.

Cheesecake IV.

Polévka z uzeného stehýnka

Polévka z uzeného stehýnka

Sušenky bez vajec - snadno a rychle

Sušenky bez vajec - snadno a rychle

Jednoduchá nivová omáčka s kuřecím

Jednoduchá nivová omáčka s kuřecím

Vláčný velikonoční beránek

Vláčný velikonoční beránek

Frittata

Frittata

Doporučujeme

50 minut
Krůtí pečeně

Krůtí pečeně

20 minut
Rychlá mexická fazolová polévka

Rychlá mexická fazolová polévka

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

90 minut
Francouzské brambory

Francouzské brambory

80 minut
Strouhaný kakaový koláč

Strouhaný kakaový koláč

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

60 minut
Tvarohová bábovka

Tvarohová bábovka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

28
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
25
Vynikající zeleninová polévka
Vynikající zeleninová…
24
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
19
Koprelka z Pojizeří
Koprelka z Pojizeří
17
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína

Zajímavé články

Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se jedlo za „totáče“ a milujeme to i dnes?
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se…
Od pondělí do pátku: Rychlé a snadné večeře, které připravíte jen z pár surovin
Od pondělí do pátku: Rychlé a snadné večeře,…
Šílené dorty: Česká cukrářka ohromuje svět svými sladkými výtvory
Šílené dorty: Česká cukrářka ohromuje svět svými…
Luxusní pečené vepřové: 3 jednoduché recepty, které jste určitě neznali
Luxusní pečené vepřové: 3 jednoduché recepty,…
Hřejivé podzimní menu nejen na víkend: Od snídaně až po večeři
Hřejivé podzimní menu nejen na víkend: Od snídaně…
AHA.cz S rakovinou bojující Něrgešová: První slova o tom, kolik jí zbývá času

S rakovinou bojující Něrgešová: První slova o tom, kolik jí zbývá času

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Co se dělo 17. listopadu 1989 v ulicích a jak jsme vypadali? Zavzpomínejte na fotkách ze sametové revoluce

Co se dělo 17. listopadu 1989 v ulicích a jak jsme vypadali? Zavzpomínejte na fotkách ze sametové revoluce

Blesk pro ženy 10 zásadních žen sametové revoluce: Co dělají dnes?

10 zásadních žen sametové revoluce: Co dělají dnes?

Ženy.cz Jste plachý extrovert? Když působíte jako dvě protikladné osobnosti

Jste plachý extrovert? Když působíte jako dvě protikladné osobnosti

Blesk.cz Krásná herečka Denisa Nesvačilová: Lidé už nemají proč mě NEnávidět!

Krásná herečka Denisa Nesvačilová: Lidé už nemají proč mě NEnávidět!

SportRevue.cz FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

Maminka.cz 7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která nejvíce riskují: Kdo nemá žádné zábrany a rád překonává limity?

5 znamení zvěrokruhu, která nejvíce riskují: Kdo nemá žádné zábrany a rád překonává limity?

  • Recepty.cz
  • Zapečené mleté maso
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact