• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Zapečené kotlety se šlehačkou
Napište svůj komentář k receptu

Zapečené kotlety se šlehačkou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
2.4
hodnotilo: 14
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečené kotlety se šlehačkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 6
      ks vepřové kotlety
    • brambory
    • šlehačka
    • sůl
    • pepř mletý
    • červená paprika

Postup přípravy receptu

1
Maso naklepeme, osolíme, opepříme. Syrové brambory nakrájíme na plátky asi půl centimetru široké. Na pekáč klademe první vrstvu brambor, aby pokryly celé dno, osolíme. Na brambory poklademe plátky masa a na maso další vrstvu brambor tak, aby pokryly maso. T
2
entokrát nesolíme, ale počkáme až na konec, aby se sůl nespláchla, až budeme zalévat šlehačkou. To je další krok, který uděláme. Nakonec osolíme, opepříme a posypeme sladkou paprikou. Zapékáme přikryté, dokud ze neutvoří zlatá kůrka tj. asi 30-45 minut. Podáváme se zeleninovým salátem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečené papriky se šlehačkou

Zapečené papriky se šlehačkou

Zapečené brambory se šlehačkou

Zapečené brambory se šlehačkou

Zapečené kuřecí řízky se šlehačkou

Zapečené kuřecí řízky se šlehačkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Dana | 18. 4. 2013 10:46

    Mám podobný recept jen kotlety nejdříve osolím ,okořením podle chuti ,pak obalím pouze ve vajíčku a osmažím. Do šlehačky zašlehám něco málo kečupu a plnotučné hořčíce .jinak postup je stejný ,brambory na plátky,opečené kotlety ,brambory a nakonec zalýt ochucenou šlehačkou(radši víc než míň) :-P ;-) :-P

  • Ondřej (Psycho) Pavliska | 25. 5. 2007 13:19

    Tak sem to dnes udělal :-) dělal sem to asi hodinu v remosce a asi tak 15 minut před vypnutím sem tam nasypal hromadu sýra, bylo to opravdu výborný, takže hodnotím 1 ;-)

  • psycho | 24. 5. 2007 21:44

    Zejtra to budu zkoušet v remosce, tak dám vědět :-)

  • Jana Breburdova | 24. 8. 2006 00:47

    Bylo to vyborne a jednoduche. U nas doma se to delavalo jeste s cibulkou. Tentokrat jsem misto cibule pridala cerstve zampiony a horni vrstvu posypala syrem.

  • Jana Breburdova | 24. 8. 2006 00:47

    Bylo to vyborne a jednoduche. U nas doma se to delavalo jeste s cibulkou. Tentokrat jsem misto cibule pridala cerstve zampiony a horni vrstvu posypala syrem.

  • Lucie Roháčková | 7. 1. 2006 14:57

    Recept byl moc dobrý, ale bohužel se mi nějak zdrcla šlehačka, takže to vypadalo jako tvaroh a voda i přesto to ale chutnalo výborně. Nevíte čím by to mohlo být? Děkuji

  • LUCIE HANZLICKOVA | 4. 5. 2005 00:02

    misto veproveho masa muzeme pozit kureci a pro rozmanitost muzeme pridat sterilovane nebo cerstve zampiony...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Červená paprika Pepř mletý Šlehačka Sůl Vepřové kotlety
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kotlety na houbách

Kotlety na houbách

Tvarohový koláč s ovocem III.

Tvarohový koláč s ovocem III.

Vepřové na houbách jinak

Vepřové na houbách jinak

Biskupský chlebíček s čokoládou II.

Biskupský chlebíček s čokoládou II.

Panenky v parmském kabátku s batátovými chipsy

Panenky v parmském kabátku s…

Krkovička po cigánsku

Krkovička po cigánsku

Míša řezy - jen dvě vejce: po našem

Míša řezy - jen dvě vejce: po našem

Pečené kuře s rýží

Pečené kuře s rýží

Jednoduché rybízové muffiny / koláč

Jednoduché rybízové muffiny / koláč

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

49
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
43
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
29
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
25
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
25
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…

Zajímavé články

Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i nasladko. A má jednu velkou výhodu!
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i…
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20 nejlepších receptů z trouby pro celou rodinu
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20…
AHA.cz Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Ženy.cz 5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

Blesk.cz Těhotná Queen Plačková (34): Kluk, nebo holka?!

Těhotná Queen Plačková (34): Kluk, nebo holka?!

SportRevue.cz FOTO: 24 fotbalových děv, které jsme mohli vidět v roce 2016 na Euru ve Francii

FOTO: 24 fotbalových děv, které jsme mohli vidět v roce 2016 na Euru ve Francii

Maminka.cz 25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

Blesk Horoskopy Tarotskop na říjen: Na Váhy toho bude moc, Střelci se vrhnou do dobrodružství a Býky čeká láska

Tarotskop na říjen: Na Váhy toho bude moc, Střelci se vrhnou do dobrodružství a Býky čeká láska

  • Recepty.cz
  • Zapečené kotlety se šlehačkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact