• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Zapečené kotlety se šlehačkou
Napište svůj komentář k receptu

Zapečené kotlety se šlehačkou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
2.4
hodnotilo: 14
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečené kotlety se šlehačkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 6
      ks vepřové kotlety
    • brambory
    • šlehačka
    • sůl
    • pepř mletý
    • červená paprika

Postup přípravy receptu

1
Maso naklepeme, osolíme, opepříme. Syrové brambory nakrájíme na plátky asi půl centimetru široké. Na pekáč klademe první vrstvu brambor, aby pokryly celé dno, osolíme. Na brambory poklademe plátky masa a na maso další vrstvu brambor tak, aby pokryly maso. T
2
entokrát nesolíme, ale počkáme až na konec, aby se sůl nespláchla, až budeme zalévat šlehačkou. To je další krok, který uděláme. Nakonec osolíme, opepříme a posypeme sladkou paprikou. Zapékáme přikryté, dokud ze neutvoří zlatá kůrka tj. asi 30-45 minut. Podáváme se zeleninovým salátem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečené papriky se šlehačkou

Zapečené papriky se šlehačkou

Zapečené brambory se šlehačkou

Zapečené brambory se šlehačkou

Zapečené kuřecí řízky se šlehačkou

Zapečené kuřecí řízky se šlehačkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Dana | 18. 4. 2013 10:46

    Mám podobný recept jen kotlety nejdříve osolím ,okořením podle chuti ,pak obalím pouze ve vajíčku a osmažím. Do šlehačky zašlehám něco málo kečupu a plnotučné hořčíce .jinak postup je stejný ,brambory na plátky,opečené kotlety ,brambory a nakonec zalýt ochucenou šlehačkou(radši víc než míň) :-P ;-) :-P

  • Ondřej (Psycho) Pavliska | 25. 5. 2007 13:19

    Tak sem to dnes udělal :-) dělal sem to asi hodinu v remosce a asi tak 15 minut před vypnutím sem tam nasypal hromadu sýra, bylo to opravdu výborný, takže hodnotím 1 ;-)

  • psycho | 24. 5. 2007 21:44

    Zejtra to budu zkoušet v remosce, tak dám vědět :-)

  • Jana Breburdova | 24. 8. 2006 00:47

    Bylo to vyborne a jednoduche. U nas doma se to delavalo jeste s cibulkou. Tentokrat jsem misto cibule pridala cerstve zampiony a horni vrstvu posypala syrem.

  • Jana Breburdova | 24. 8. 2006 00:47

    Bylo to vyborne a jednoduche. U nas doma se to delavalo jeste s cibulkou. Tentokrat jsem misto cibule pridala cerstve zampiony a horni vrstvu posypala syrem.

  • Lucie Roháčková | 7. 1. 2006 14:57

    Recept byl moc dobrý, ale bohužel se mi nějak zdrcla šlehačka, takže to vypadalo jako tvaroh a voda i přesto to ale chutnalo výborně. Nevíte čím by to mohlo být? Děkuji

  • LUCIE HANZLICKOVA | 4. 5. 2005 00:02

    misto veproveho masa muzeme pozit kureci a pro rozmanitost muzeme pridat sterilovane nebo cerstve zampiony...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Červená paprika Pepř mletý Šlehačka Sůl Vepřové kotlety
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Plněná krkovička

Plněná krkovička

Kuřecí maso na řecký způsob

Kuřecí maso na řecký způsob

Tvarohové koblihy II.

Tvarohové koblihy II.

Vepřová panenka se žampiony-minutka

Vepřová panenka se žampiony-minutka

Houbový guláš na špeku s paprikou

Houbový guláš na špeku s paprikou

Králičí ragú

Králičí ragú

Kuřecí nudličky po sedlčansku

Kuřecí nudličky po sedlčansku

Řízky z hlívy

Řízky z hlívy

Pistáciové sušenky

Pistáciové sušenky

Doporučujeme

35 minut
Červené špagety

Červené špagety

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

30 minut
Vláčný perník s jablky

Vláčný perník s jablky

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

15 minut
Dýňové latte

Dýňové latte

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

175
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
37
Vláčný perník s jablky
Vláčný perník s jablky
34
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
25
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
25
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím

Zajímavé články

Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a péct. Zkuste její hruškové galetky
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a…
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i slaných receptů, které vám budou zatraceně chutnat
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i…
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich rychlou večeři, svačinu, snídani i pohoštění pro návštěvu
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich…
AHA.cz Deník Aha! 10.10.2025

Deník Aha! 10.10.2025

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Blesk pro ženy Jak být na podzim stylová? Hvězdy sázejí na trik, který vždycky funguje!

Jak být na podzim stylová? Hvězdy sázejí na trik, který vždycky funguje!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Americká megastar Taylor Swift: Skládá na prastarém klavíru z Čech

Americká megastar Taylor Swift: Skládá na prastarém klavíru z Čech

SportRevue.cz 15 nejpopulárnějších sportů na světě. Lední hokej v popředí nehledejte

15 nejpopulárnějších sportů na světě. Lední hokej v popředí nehledejte

Maminka.cz Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Blesk Horoskopy Magické datum 10. 10. je ideální pro životní změnu: Dnes pošlete do vesmíru přání!

Magické datum 10. 10. je ideální pro životní změnu: Dnes pošlete do vesmíru přání!

  • Recepty.cz
  • Zapečené kotlety se šlehačkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact