• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Zapečené klobásky se zelným salátem
Napište svůj komentář k receptu

Zapečené klobásky se zelným salátem

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečené klobásky se zelným salátem
Zapečené klobásky se zelným salátem
Zapečené klobásky se zelným salátem
Zapečené klobásky se zelným salátem
Zapečené klobásky se zelným salátem
Zapečené klobásky se zelným salátem
4fotografie
Nahrát fotku
 

Tento pokrm je velmi oblíbeným vyprošťovákem po náročné noci, jehož základem jsou šťavnaté grilovací klobásky zapečené v pivním těstíčku z vajec, mléka a mouky. Když jej doplníte salátkem z kysaného zelí, jistě vás postaví na nohy.

Nakládaný hermelín v pivu: Recept na oslavu i k večeři

Suroviny

4 porce
    • 3
      ks červená cibule
    • 1
      lžíce máslo
    • 16
      ks grilovací klobásky
    • 0,50
      svazek tymián
    • 3
      ks vejce
    • 150
      ml pivo
    • 150
      ml mléko
    • 1
      lžíce dijonská hořčice
    • 120
      g hladká mouka
    • sůl
    • pepř mletý
  • Salát
    • 500
      g kysané zelí
    • 1
      ks červená cibule
    • 1
      hrst kopr
    • 3
      lžíce olivový olej

Postup přípravy receptu

1
Cibule nakrájejte na klínky. Zapékací mísu vytřete máslem, rozložte do ní klobásky, mezi ně dejte cibuli a tymián. Mísu vložte do trouby předehřáté na 200 °C a pečte15 až 20 minut.

RADA: Krájení cibule

2
Do mixéru dejte vejce, pivo, mléko, hořčici a mouku, osolte, opepřete a promixujte. Nalijte na klobásky, vraťte do trouby a pečte ještě 30 minut.
3
Zelí slijte, pokrájejte a dejte do mísy. Cibuli nakrájejte na tenké klínky, kopr nasekejte. Vše přidejte k zelí, přilijte olej a promíchejte. Podávejte s klobáskami.

RADA: Jak na domácí kysané zelí?

4
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Klobásová pomazánka

Klobásová pomazánka

Polenta s klobásou

Polenta s klobásou

Zelňačka s klobásou

Zelňačka s klobásou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody FOOD
Pečení Mixování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená cibule Dijonská hořčice Grilovací klobásky Hladká mouka Kopr Kysané zelí Máslo Mléko Olivový olej Pepř mletý Pivo Sůl Tymián Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hamburgery original

Hamburgery original

Malinovo-jahodové muffiny

Malinovo-jahodové muffiny

Špagety se špenátovým pestem

Špagety se špenátovým pestem

Perníčky V.

Perníčky V.

Domácí pizza podle Míši

Domácí pizza podle Míši

Pečená vepřová žebírka

Pečená vepřová žebírka

Mrkvová polévka I.

Mrkvová polévka I.

Šlehačkový koláč s rebarborou

Šlehačkový koláč s rebarborou

Kysané zelí ve sklenicích + salát

Kysané zelí ve sklenicích + salát

Doporučujeme

40 minut
Plněné batáty

Plněné batáty

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

38
Lečo s fazolemi a klobásou
Lečo s fazolemi a…
28
Dýňový kompot
Dýňový kompot
25
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
23
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
21
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…

Zajímavé články

Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20 nejlepších receptů z trouby pro celou rodinu
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20…
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které připravíte za půl hodiny
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
AHA.cz Manželka Kotka vyhrožuje rozvodem: TO SE NEDÁ VYDRŽET

Manželka Kotka vyhrožuje rozvodem: TO SE NEDÁ VYDRŽET

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Blesk pro ženy Podzimní barvy podle Ani Geislerové: Proč v jejím podání nejsou nuda?

Podzimní barvy podle Ani Geislerové: Proč v jejím podání nejsou nuda?

Ženy.cz Stereotypy škodí nejen ženám. 6 věcí, v kterých to mají těžké muži

Stereotypy škodí nejen ženám. 6 věcí, v kterých to mají těžké muži

Blesk.cz Dvorní dabérka Milena Steinmasslová o Dianě Keatonové (†79): Odešla s ní část mé paměti!

Dvorní dabérka Milena Steinmasslová o Dianě Keatonové (†79): Odešla s ní část mé paměti!

SportRevue.cz Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Maminka.cz Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Blesk Horoskopy Kartářka o novém týdnu: Šokující zpráva a nemilé překvapení! Komu se nebude dařit?

Kartářka o novém týdnu: Šokující zpráva a nemilé překvapení! Komu se nebude dařit?

Další doporučené recepty:

Zapečené chleby s vejcem a ricottou
Zapečené chleby s vejcem a ricottou
Zapečené chleby se sýrem
Zapečené chleby se sýrem
Zapečené kakaové palačinky
Zapečené kakaové palačinky
Zapečené kokosové ovoce
Zapečené kokosové ovoce
Zapečené kroupy s brambory a žampiony
Zapečené kroupy s brambory a žampiony
Zapečené krupoto se sýrem a zimní zeleninou
Zapečené krupoto se sýrem a zimní…
  • Recepty.cz
  • Zapečené klobásky se zelným salátem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact