• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Zapečené filé se zeleninou
Napište svůj komentář k receptu

Zapečené filé se zeleninou

autor: Geeog
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 107
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečené filé se zeleninou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • rybí file
    • červená paprika
    • rajčata
    • brambory
    • slunečnicový olej
    • máslo
    • smetana
    • kmín
    • sůl
    • pepř mletý nebo chilli
    • omáčka Zapékací

Postup přípravy receptu

1
Brambory oloupeme a syrové nakrájíme na plátky. Zeleninu očistíme a nakrájíme na proužky. Zapékací mísu vymažeme olejem a klademe vrstvu brambor, kterou osolíme, okmínujeme a opeříme. Na ně poklademe filé, které též osolíme. Na vrch dáme nakrájené papriky a rajčata a přikryjeme opět brambory, které opět posolíme a okmínujeme. Na vrch klademe lístečky másla a potřeme zapékací omáčkou.
2
Pečeme v troubě zvolna asi 45 minut. 10 minut před dokončením přidáme smetanu dle množství.
3
<BR>Na jednu porci cca 200 g filé, 200 g brambor, jednu papriku, jedno rajče. Ostatní suroviny podle chuti.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečené filé na špenátě

Zapečené filé na špenátě

Zapečené filé po cikánsku

Zapečené filé po cikánsku

Filé zapečené se zakysanou smetanou

Filé zapečené se zakysanou smetanou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Franta | 29. 7. 2014 16:14

    Tak jsem to vyzkoušel, udělal jsem dvě vrstvy, smetanu jsem nedal, ale zalil jsem to nakonec vajíčkama a je to dobrý....

  • Anonym | 18. 11. 2007 21:12

    Vzkaz pro Jájinu, jsme v kategorii POKRMY Z RYB tak nevím proč se zmiňujete o receptu z jiné kategorie? To sem vůbec nepatří!

  • Jájina | 21. 10. 2007 14:12

    Já dělám jinou verzi, protože nemáme rádi ryby. Místo ryb dám kuřecí nebo vepřové maso/rychle opečené na tuku na pánvi/a ještě pokladu anglickou slaninou. A bez zeleniny.Je lepší zeleninový salát. Takové recepty v zapékací míse mám ráda, protože je to snadný, rychlý recept, který můžete připravit ráno a je celé dopoledne uklizeno.

  • dearali | 1. 10. 2007 16:35

    zapekaci omacka se da koupit v obchode, je to podlevaci stava na maso, baleno v plechovce.

  • Marcel | 18. 8. 2006 09:46

    To tím asi myslí, to, co se ze všeho vypeče, tak to dole nabrat a tím polévat ..

  • Anonym | 6. 5. 2005 22:38

    I pro mne je zapékací omáčka neznámý pojem.Může autor blíže specifikovat? Děkuji.Nebo je to snad bešamel?

  • Iva Čermáková | 6. 5. 2005 09:21

    Nevím, co je zapékací omáčka.

  • marcela slamdeckova | 6. 5. 2005 01:42

    Take jsem nikdy neslysela o zapekaci omacce...?

  • Ani | 5. 5. 2005 11:56

    Jaká je to zapékací omáčka?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Červená paprika Kmín Máslo Omáčka Pepř mletý Rajčata Rybí file Slunečnicový olej Smetana Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kořeněné vepřové řízky v alobalu

Kořeněné vepřové řízky v alobalu

Halušky podle Martinky

Halušky podle Martinky

Pudinkové kostky s tvarohem - bez mouky!

Pudinkové kostky s tvarohem - bez…

Kuřecí prsa v slanině

Kuřecí prsa v slanině

Mrkvový koláč BILLA

Mrkvový koláč BILLA

Carrot cake (Mrkvový dort) s pomerančem

Carrot cake (Mrkvový dort) s…

Můj dýňový kompot s ananasem

Můj dýňový kompot s ananasem

Sušenky z ovesných vloček s kokosem

Sušenky z ovesných vloček s kokosem

Telecí roláda s jablky, hrozny a perníkem

Telecí roláda s jablky, hrozny a…

Doporučujeme

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

15 minut
Vaječné muffiny ve slanině

Vaječné muffiny ve slanině

30 minut
Halloweenské cupcakes ala netopýři

Halloweenské cupcakes ala netopýři

105 minut
Myslivecké kuře s česnekovou polentou

Myslivecké kuře s česnekovou polentou

70 minut
Banánový chlebíček

Banánový chlebíček

170 minut
Salát z pečené dýně s trhaným masem a kozím sýrem

Salát z pečené dýně s trhaným masem a…

40 minut
Lepenice s trhaným uzeným

Lepenice s trhaným uzeným

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

105 minut
Řepánky

Řepánky

Poslední sledované recepty

37
Buřty na pivu
Buřty na pivu
33
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
21
Plněné papriky na cuketách (lilku) - pečené
Plněné papriky na…
17
Špekáčky na pivu
Špekáčky na pivu
16
Ricottové lívance
Ricottové lívance

Zajímavé články

Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento geniální podzimní dezert v pečené i nepečené verzi
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento…
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich běhat mráz po zádech
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich…
AHA.cz Kate a William zuří! Tohle už je opravdu přes čáru

Kate a William zuří! Tohle už je opravdu přes čáru

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Královna Halloweenu je zpět! Heidi Klum svými kostýmy vždycky vyrazí dech

Královna Halloweenu je zpět! Heidi Klum svými kostýmy vždycky vyrazí dech

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Detaily smrti basáka (†48) Limp Bizkit: Tvář v kaluži krve

Detaily smrti basáka (†48) Limp Bizkit: Tvář v kaluži krve

SportRevue.cz FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Velký horoskop financí na listopad: Štíry a Lvy čekají zlaté časy, Střelci by měli šetřit

Velký horoskop financí na listopad: Štíry a Lvy čekají zlaté časy, Střelci by měli šetřit

  • Recepty.cz
  • Zapečené filé se zeleninou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact