• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Zapečené cannelloni z trouby v pikantní omáčce
Napište svůj komentář k receptu

Zapečené cannelloni z trouby v pikantní omáčce

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 13
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečené cannelloni z trouby v pikantní omáčce
Zapečené cannelloni z trouby v pikantní omáčce
Zapečené cannelloni z trouby v pikantní omáčce
Zapečené cannelloni z trouby v pikantní omáčce
Zapečené cannelloni z trouby v pikantní omáčce
Zapečené cannelloni z trouby v pikantní omáčce
Zapečené cannelloni z trouby v pikantní omáčce
Zapečené cannelloni z trouby v pikantní omáčce
6fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balení cannelloni (500 g)
    • 1
      ks cibule
    • 2
      stroužek česnek
    • bylinky - bazalka, oregano, ...
    • koření gyros, ďábelské ... dle chuti (nemusí být)
    • olej
    • 850
      ml rajčata oloupaná (můžou být z plechovky) cca
    • sůl a pepř
    • cukr krupice -dle chuti
    • 200
      g mrkev
    • 200
      g fenykl (bulvy) nebo celer
    • 400
      g mleté maso - hovězí
    • 100
      ml smetana
    • 250
      ml vývar (voda) cca
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • 50
      g strouhaný parmazán

Postup přípravy receptu

1
Cibuli a česnek zpěníme na lžíci oleje. Přidáme rajčata i se šťávou + 1dcl vody, bylinky a koření dle chuti, pepř, sůl i cukr a provaříme asi 5 minut, pak můžeme rozmixovat (nemusíme).
2
Maso a nastrouhanou zeleninu opečeme na lžíci oleje, osolíme a opepříme, zaprášíme moukou, přilijeme vývar i smetanu a vaříme 15 minut. Necháme trochu vychladit a směsí naplníme cannelloni, vložíme do vymazaného pekáčku a zalijeme omáčkou z rajčat tak, aby byly zcela zakryté. Pečeme v předehřáté troubě na 180°C cca 30 minut zakryté, pak odkryjeme, posypeme parmazánem a dopečeme ještě nejméně 10 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Cannelloni plněné tvarohem

Cannelloni plněné tvarohem

Cannelloni se špenátem

Cannelloni se špenátem

Cannelloni s boloňskou omáčkou a bešamelem

Cannelloni s boloňskou omáčkou a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lenka Sobotová | 16. 1. 2014 19:35

    Kvůli zmlsanosti manžela jsem musela vynechat smetanu, ale i bez ní jsme si královsky pochutnali. Připomnělo mi to dovolenou v Itálii. Právě jídel vařených na tenhle způsob jsme si tam dosyta užívali a české knedle nám vůbec nechyběly. Doporučuji okusit.

  • Martina | 8. 12. 2012 11:08

    Už se pečou, plněním jsem úkolovala přítele a vypadá to hodně dobře, už se těšíme :-P !!!!!

  • Brandejská Jarmila | 9. 9. 2012 13:22

    Jsem maximálně spokojená, lepší už to být snad ani nemohlo. :-))

  • Monika | 9. 3. 2012 13:11

    Když jsem je plnila, říkala jsem si, jestli za to budou vůbec stát. Bála jsem se toho množství rajských, které máme rádi, ale tolik... . Už jsme po jídle a musím napsat, že za to opravdu stály, jsou výborné.

  • Diana Divíšková | 13. 9. 2011 14:45

    Cannelloni jsou u nás málokdy k mání a tak si je kupuji do zásoby. Fenykl někdy nahradím celerem a česneku dávám o dost víc. Je to lahůdka a druhý den se chutě ještě víc rozloží a jsou ještě lepší.

  • Gábina Nedělová | 8. 6. 2011 14:44

    Zpočátku trochu hraní ale potom velká lahůdka :-)) <:-)

  • recepty73
    recepty73 | 27. 1. 2011 20:45

    ...pokládám.Při pečení se určitě nějaký ten kousek dostane ven,ale to nevadí.Nesmí se hlavně dělat odkryté,aby se šťáva nevypekla,potřebují jí,aby ,,nasákly,, a pak si tu náplň ještě víc podrží ;-) .

  • Simča S.
    Simča S. | 27. 1. 2011 20:24

    Ty naplněné cannelloni na to zapékání pokládáš, nebo je stavíš? Nemám s nimi ještě zkušenosti, ale mám chuť je zkusit.... Bojím se, že mi ta náplň vyteče......

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota Maso & ryby & mořské plody Karbanátky
Maso Pokrmy Mleté Z těstovin Oběd Večeře Pečení Vaření Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bylinky Cannelloni Česnek Cibule Cukr krupice Fenykl Hladká mouka Koření Mleté maso - hovězí Mrkev Olej Rajčata oloupaná Smetana Strouhaný parmazán Sůl Vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Drožďová pomazánka - úplně jinak

Drožďová pomazánka - úplně jinak

Indické rybí kari

Indické rybí kari

Jarní salát - vitamínová bomba

Jarní salát - vitamínová bomba

Biskupský chlebíček s čokoládou II.

Biskupský chlebíček s čokoládou II.

Kafíčkový moučník

Kafíčkový moučník

Pařížský dort Eli

Pařížský dort Eli

Velikonoční kopřivová nádivka

Velikonoční kopřivová nádivka

Bramborovo-sýrové placičky (šištičky)

Bramborovo-sýrové placičky (šištičky)

Základní těsto na koblihy

Základní těsto na koblihy

Doporučujeme

30 minut
Srbské rizoto

Srbské rizoto

15 minut
Vaječné muffiny ve slanině

Vaječné muffiny ve slanině

30 minut
Halloweenské cupcakes ala netopýři

Halloweenské cupcakes ala netopýři

105 minut
Myslivecké kuře s česnekovou polentou

Myslivecké kuře s česnekovou polentou

70 minut
Banánový chlebíček

Banánový chlebíček

170 minut
Salát z pečené dýně s trhaným masem a kozím sýrem

Salát z pečené dýně s trhaným masem a…

40 minut
Lepenice s trhaným uzeným

Lepenice s trhaným uzeným

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

23
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
21
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
18
Salát z pečené červené řepy
Salát z pečené červené…
16
Pórková polévka
Pórková polévka
13
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Rychlé polévky: 7 skvělých receptů na každý den v týdnu
Rychlé polévky: 7 skvělých receptů na každý den v…
Halloween: Muffiny, cupcakes a další recepty na strašidelnou party, které vás budou bavit
Halloween: Muffiny, cupcakes a další recepty na…
Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým připravíte ten nejlepší!
Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým…
Podzimní víkendové hody: Připravte si výtečné menu, od polévky až po moučník!
Podzimní víkendové hody: Připravte si výtečné…
Kvíz: Poznáte názvy jídel v brněnském hantecu? Otestujte se!
Kvíz: Poznáte názvy jídel v brněnském hantecu?…
AHA.cz To budete koukat! Překvapivá proměna elegánů Hanzlíka a Stropnického!

To budete koukat! Překvapivá proměna elegánů Hanzlíka a Stropnického!

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Univerzální kabelka? Existuje! Tuhle by měla mít v šatníku každá, radí designérka

Univerzální kabelka? Existuje! Tuhle by měla mít v šatníku každá, radí designérka

Ženy.cz Podzimní virózy: kýchání, rýma, kašel. Co se děje ve vašem těle a proč?

Podzimní virózy: kýchání, rýma, kašel. Co se děje ve vašem těle a proč?

Blesk.cz Hvězda Vyprávěj i Polabí Andrea Růžičková (41): Strach z dotyků cizích chlapů

Hvězda Vyprávěj i Polabí Andrea Růžičková (41): Strach z dotyků cizích chlapů

SportRevue.cz Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy 10 karmických mužských jmen: Která přinášejí smůlu a která přitahují úspěch?

10 karmických mužských jmen: Která přinášejí smůlu a která přitahují úspěch?

Další doporučené recepty:

Zapečené brynzové halušky
Zapečené brynzové halušky
Zapečené buřty s nivou a cibulí
Zapečené buřty s nivou a cibulí
Zapečené bylinkové kapie s balkánským sýrem a olivami
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…
Zapečené croissanty s kadeřávkem
Zapečené croissanty s kadeřávkem
Zapečené croissanty s krémovým sýrem a ovocem
Zapečené croissanty s krémovým sýrem a…
Zapečené cukety se šunkou a sýrem
Zapečené cukety se šunkou a sýrem
  • Recepty.cz
  • Zapečené cannelloni z trouby v pikantní omáčce
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact