• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Zapečené cannelloni z trouby v pikantní omáčce
Napište svůj komentář k receptu

Zapečené cannelloni z trouby v pikantní omáčce

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 13
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečené cannelloni z trouby v pikantní omáčce
Zapečené cannelloni z trouby v pikantní omáčce
Zapečené cannelloni z trouby v pikantní omáčce
Zapečené cannelloni z trouby v pikantní omáčce
Zapečené cannelloni z trouby v pikantní omáčce
Zapečené cannelloni z trouby v pikantní omáčce
Zapečené cannelloni z trouby v pikantní omáčce
Zapečené cannelloni z trouby v pikantní omáčce
6fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balení cannelloni (500 g)
    • 1
      ks cibule
    • 2
      stroužek česnek
    • bylinky - bazalka, oregano, ...
    • koření gyros, ďábelské ... dle chuti (nemusí být)
    • olej
    • 850
      ml rajčata oloupaná (můžou být z plechovky) cca
    • sůl a pepř
    • cukr krupice -dle chuti
    • 200
      g mrkev
    • 200
      g fenykl (bulvy) nebo celer
    • 400
      g mleté maso - hovězí
    • 100
      ml smetana
    • 250
      ml vývar (voda) cca
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • 50
      g strouhaný parmazán

Postup přípravy receptu

1
Cibuli a česnek zpěníme na lžíci oleje. Přidáme rajčata i se šťávou + 1dcl vody, bylinky a koření dle chuti, pepř, sůl i cukr a provaříme asi 5 minut, pak můžeme rozmixovat (nemusíme).
2
Maso a nastrouhanou zeleninu opečeme na lžíci oleje, osolíme a opepříme, zaprášíme moukou, přilijeme vývar i smetanu a vaříme 15 minut. Necháme trochu vychladit a směsí naplníme cannelloni, vložíme do vymazaného pekáčku a zalijeme omáčkou z rajčat tak, aby byly zcela zakryté. Pečeme v předehřáté troubě na 180°C cca 30 minut zakryté, pak odkryjeme, posypeme parmazánem a dopečeme ještě nejméně 10 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Cannelloni plněné tvarohem

Cannelloni plněné tvarohem

Cannelloni se špenátem

Cannelloni se špenátem

Cannelloni s boloňskou omáčkou a bešamelem

Cannelloni s boloňskou omáčkou a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lenka Sobotová | 16. 1. 2014 19:35

    Kvůli zmlsanosti manžela jsem musela vynechat smetanu, ale i bez ní jsme si královsky pochutnali. Připomnělo mi to dovolenou v Itálii. Právě jídel vařených na tenhle způsob jsme si tam dosyta užívali a české knedle nám vůbec nechyběly. Doporučuji okusit.

  • Martina | 8. 12. 2012 11:08

    Už se pečou, plněním jsem úkolovala přítele a vypadá to hodně dobře, už se těšíme :-P !!!!!

  • Brandejská Jarmila | 9. 9. 2012 13:22

    Jsem maximálně spokojená, lepší už to být snad ani nemohlo. :-))

  • Monika | 9. 3. 2012 13:11

    Když jsem je plnila, říkala jsem si, jestli za to budou vůbec stát. Bála jsem se toho množství rajských, které máme rádi, ale tolik... . Už jsme po jídle a musím napsat, že za to opravdu stály, jsou výborné.

  • Diana Divíšková | 13. 9. 2011 14:45

    Cannelloni jsou u nás málokdy k mání a tak si je kupuji do zásoby. Fenykl někdy nahradím celerem a česneku dávám o dost víc. Je to lahůdka a druhý den se chutě ještě víc rozloží a jsou ještě lepší.

  • Gábina Nedělová | 8. 6. 2011 14:44

    Zpočátku trochu hraní ale potom velká lahůdka :-)) <:-)

  • recepty73
    recepty73 | 27. 1. 2011 20:45

    ...pokládám.Při pečení se určitě nějaký ten kousek dostane ven,ale to nevadí.Nesmí se hlavně dělat odkryté,aby se šťáva nevypekla,potřebují jí,aby ,,nasákly,, a pak si tu náplň ještě víc podrží ;-) .

  • Simča S.
    Simča S. | 27. 1. 2011 20:24

    Ty naplněné cannelloni na to zapékání pokládáš, nebo je stavíš? Nemám s nimi ještě zkušenosti, ale mám chuť je zkusit.... Bojím se, že mi ta náplň vyteče......

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota Maso & ryby & mořské plody Karbanátky
Maso Pokrmy Mleté Z těstovin Oběd Večeře Pečení Vaření Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bylinky Cannelloni Česnek Cibule Cukr krupice Fenykl Hladká mouka Koření Mleté maso - hovězí Mrkev Olej Rajčata oloupaná Smetana Strouhaný parmazán Sůl Vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kachna po staročesku

Kachna po staročesku

Muffiny

Muffiny

Bezinkový likér

Bezinkový likér

Osvěžující ovocný dort

Osvěžující ovocný dort

Srbská směs (nejen) na topinky

Srbská směs (nejen) na topinky

Paprikové (nejen) jehněčí špízy s tzatziki

Paprikové (nejen) jehněčí špízy s…

(nejen) Jahodovo-tvarohový dezert z máslových sušenek

(nejen) Jahodovo-tvarohový dezert z…

Večeře z jednoho plechu

Večeře z jednoho plechu

Vydatná česnečka z uzených žeber

Vydatná česnečka z uzených žeber

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

95 minut
Hovězí sekaná Wellington

Hovězí sekaná Wellington

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

70 minut
Gyoza knedlíčky

Gyoza knedlíčky

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

105 minut
Řepánky

Řepánky

Poslední sledované recepty

55
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
30
Drožďová zavářka
Drožďová zavářka
19
Cereální hruškový / jablečný závin (štrůdl)
Cereální hruškový /…
18
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
17
Kynutý koláč s jablečnou náplní
Kynutý koláč s jablečnou…

Zajímavé články

Kvíz: Poznáte názvy jídel v brněnském hantecu? Otestujte se!
Kvíz: Poznáte názvy jídel v brněnském hantecu?…
Víte, co je kuchyňský trojúhelník? Ušetří vám čas, energii i bolavá záda
Víte, co je kuchyňský trojúhelník? Ušetří vám čas…
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský moučník, který se stal v Japonsku hitem
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský…
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si dát pozor a tip na rychlejší variantu
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si…
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak ho využít do moučníků i slaných jídel
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak…
AHA.cz Šeredová skončila v teplákách! Nečekaná reakce jejího miliardáře

Šeredová skončila v teplákách! Nečekaná reakce jejího miliardáře

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Blesk pro ženy Slavné dcery, které vynesly ikonické šaty svých matek: Která v nich zazářila víc?

Slavné dcery, které vynesly ikonické šaty svých matek: Která v nich zazářila víc?

Ženy.cz Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Blesk.cz Laffita (60) na své životní přehlídce: Padl na kolena a klaněl se! Slzy, polibek i strach

Laffita (60) na své životní přehlídce: Padl na kolena a klaněl se! Slzy, polibek i strach

SportRevue.cz Stíny zašlé fotbalové slávy. Připomeňte si 5 smutných osudů (ne)slavných stadionů

Stíny zašlé fotbalové slávy. Připomeňte si 5 smutných osudů (ne)slavných stadionů

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy 10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

Další doporučené recepty:

Zapečené brynzové halušky
Zapečené brynzové halušky
Zapečené buřty s nivou a cibulí
Zapečené buřty s nivou a cibulí
Zapečené bylinkové kapie s balkánským sýrem a olivami
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…
Zapečené croissanty s kadeřávkem
Zapečené croissanty s kadeřávkem
Zapečené croissanty s krémovým sýrem a ovocem
Zapečené croissanty s krémovým sýrem a…
Zapečené cukety se šunkou a sýrem
Zapečené cukety se šunkou a sýrem
  • Recepty.cz
  • Zapečené cannelloni z trouby v pikantní omáčce
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact