• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Zapečená vinná klobása - slaný koláč
Napište svůj komentář k receptu

Zapečená vinná klobása - slaný koláč

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 10
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečená vinná klobása - slaný koláč
Zapečená vinná klobása - slaný koláč
Zapečená vinná klobása - slaný koláč
Zapečená vinná klobása - slaný koláč
Zapečená vinná klobása - slaný koláč
Zapečená vinná klobása - slaný koláč
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 500
      g cibule
    • sůl
    • 2
      lžíce hladká mouka
    • 4
      ks vejce
    • pepř mletý
    • 1
      lžíce tymián čerstvý,nasekaný
    • 150
      g zakysaná smetana
    • olej na smažení
    • 100
      g listový špenát
    • 500
      g vinná klobása
    • 1
      lžíce balzamikový ocet

Postup přípravy receptu

1
Troubu zahřejeme na 200°C. Zapékací formu vyložíme pečícím papírem, do ní stočíme vinnou klobásu a začneme péct ještě dřív než připravíme těsto. Klobása se tak zpevní a bude mít lepší barvu.

RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa

2
Cibuli pokrájíme na slabé půlměsíčky a na pánvi s trochou rozpáleného oleje ji osmažíme dozlatova. Na závěr ji zaprášíme moukou a přidáme ocet. Už nezahříváme, pánev odstavíme, přidáme tymián, sůl, pepř, vmícháme zakysanou smetanu, vejce a čerstvé listy předem propraného špenátu.

RADA: 5 vychytávek k pečení sladkého i slaného!

3
Do formy s předpečenou klobásou nalijeme cibulovou směs a vrátíme zpět do trouby. pečeme ještě asi 25 minut. Hotový ,,koláč,, musí být pevný, se zlatavou barvou na povrchu.

RADA: VIDEO, jak na vajíčkový salát

4
Podáváme se zeleninovým salátem, teplé i studené...dle chuti :-).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vinná klobása v těstíčku

Vinná klobása v těstíčku

Vinná klobása na pivě

Vinná klobása na pivě

Vinná klobása v housce

Vinná klobása v housce

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jindra | 21. 7. 2011 14:44

    nám taky chutnalo :-P ;-)

  • Amálka | 13. 6. 2011 12:29

    Udělala jsem k němu zeleninový salát a byla to včerejší výborná večeře :-*

  • recepty73
    recepty73 | 7. 3. 2011 14:26

    ...díky za vyzkoušení ;-) ,vidím,že známkování za 5 úmyslně nebylo,když pošlete i foto ;-) 8-) !

  • recepty73
    recepty73 | 6. 3. 2011 17:31

    ...:-D ...

  • pippiva
    pippiva | 6. 3. 2011 12:50

    Paviocko,oznamkovala jste petkou,nespletla jste se,kdyz vam to chutnalo?Ja se take na tento recept chystam... :-)

  • paviocko | 6. 3. 2011 12:17

    Vyzkoušela jsem k nedělnímu obědu a moc to celé rodině chutnalo. Listový špenát jsem neměla, tak jsem dala mražený sekaný, jen jsem ho chvíli povařila na osmažené cibuli a pak teprve zakápla balsamikem a poprášila moukou. Jako přílohu jsem dala pečené brambory a opravdu to bylo moc dobré!!!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Slané pečení Slané koláče a quiche Jednohubky Maso & ryby & mořské plody Vepřové Uzeniny & mleté maso Zelenina
Maso Pokrmy Chuťovky Ze zeleniny Z vajec Vepřové Slané Dopolední svačina Oběd Svačina Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Balzamikový ocet Cibule Hladká mouka Listový špenát Olej Pepř mletý Sůl Tymián Vejce Vinná klobása Zakysaná smetana

Vajíčková pomazánka

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Lehký těstovinový salát

Lehký těstovinový salát

Šlehačková roláda III.

Šlehačková roláda III.

Bábovka ze zbylých bílků

Bábovka ze zbylých bílků

Kynuté koláče od maminky

Kynuté koláče od maminky

Meruňkový koktejl

Meruňkový koktejl

Slané cukroví

Slané cukroví

Dresing

Dresing

Jablkovo-kokosová bábovka ze zakysané smetany

Jablkovo-kokosová bábovka ze zakysané…

Plec pečená (nejen) se zelím

Plec pečená (nejen) se zelím

Doporučujeme

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Vajíčková pomazánka

Poslední sledované recepty

22
Míša řezy
Míša řezy
21
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
15
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
14
Jedlé kaštany - pečené, vařené
Jedlé kaštany - pečené,…
11
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček

Zajímavé články

Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
AHA.cz Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Blesk pro ženy Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Útok Kateřiny Brožové na Jílkovou: „Míše dnes asi přeskočilo, nebo má upito!“

Útok Kateřiny Brožové na Jílkovou: „Míše dnes asi přeskočilo, nebo má upito!“

SportRevue.cz 20 fotbalistů, jimž experti věštili zářivou budoucnost. U většiny se tvrdě spletli

20 fotbalistů, jimž experti věštili zářivou budoucnost. U většiny se tvrdě spletli

Maminka.cz Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Další doporučené recepty:

Zapečená vejce po italsku
Zapečená vejce po italsku
Zapečená veka
Zapečená veka
Zapečená vepřová panenka v listovém těstě
Zapečená vepřová panenka v listovém…
Zapečená zelenina v jogurtu
Zapečená zelenina v jogurtu
Zapečené artyčoky v rajčatové omáčce
Zapečené artyčoky v rajčatové omáčce
Zapečené avokádo
Zapečené avokádo
  • Recepty.cz
  • Zapečená vinná klobása - slaný koláč
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact