Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Polévka z růžičkové kapusty
Gazpacho - andaluská zeleninová…
Bílý toastový chléb
Buchty jako od babičky
Okurkový salát s kysanou smetanou a…
Hříšný čokoládový koláč
Kořeněné špízy s pórkem
Jednoduchá ovesná kaše - zdravě a…
Chia dezert s mangem
Vepřová pečeně na pivu s jablečnou…
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Dýňové latte
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek