Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Špenátové palačinky zapečené
Zapečené kuřecí řízečky
Avokádový salát k večeři
Losos s jogurtovou omáčkou a…
Jemná cuketová pomazánka s ricottou
Palačinkové řízky s bešamelem
Smažené šunkové rolky se sýrovou…
Pomazánka z červené řepy s ořechy
Bezmasá žampionová směs s mozzarellou
Kuře po provensálsku z jednoho pekáče
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Bramborový guláš
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek