Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Houby na smetaně
Vepřové závitky v římském hrnci
Vepřové kotlety v leču
Výborný chléb s pohankovou moukou
Octové těsto místo listového
Perník s pudinkem - nedrobí se
Nejlepší horká čokoláda II. - méně…
Donutky
(nejen) Tuňáková směs s mozzarellou
Houbový guláš
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek