Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Kuřecí řízky Ondráš
Vepřová žebírka s medem a zázvorem
Nepečený malinový dort do misky
Čočka s vejcem a párkem
Papriky plněné sýrovou nádivkou
Čokoládové suflé bez lepku
Brokolicové nebo květákové lívance
Jarní závitky s krevetami, bylinkami…
Thajská polévka
Plněné batáty
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek