Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Krůtí stehna se zeleninou
Boršč III.
Rychlá a bezkonkurenční buchta/zákusek
Sushi s lososem
Těšínská šoldra
Čokoládový koláč "kokoska"
Asijský králík - jednoduše a chutně
Tvarohové šátečky (závin) s rebarborou
Rychlá buchta s ovocem
Kuřecí prsa Caprese
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Dýňové latte
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek