Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Krevety s pikantní omáčkou
Kakaové řezy s tvarohem a jablky
Řízky v ovesných vločkách
Řezy Margot
Babiččina zbojnická pečeně
Jednoduchá schwarzwaldská šunka se…
Celerové karbanátky (sekaná)
Hovězí šuej ču
Švestkové muffiny s mákem (hrnkový…
Smetanové fleky se zelím
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Dýňový cheesecake s ricottou
Maďarský guláš
Řepánky
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek