Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Páteční lívanečky
Fajnový mix na topinky a do salátů
Šťavnatá hovězí roláda s mletým masem
Zapečené těstoviny s brokolicí
Knedlíky z rýžové mouky
Bulgur s kuřecím masem
Bezmasá žampionová směs s mozzarellou
Zapečené palačinky s masem a zeleninou
Jednoduché pečené vepřové ocásky
Španělská bramborová polévka
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Bramborový guláš
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek