Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Krakonošův oběd
Výborná holandská omáčka ala svíčková
Vánoční jihočeský kuba
Mufínky
Jahodové řezy s pudinkem a želé
Švestkový rozvar (marmeláda) na…
Košíčky s nutelovým krémem
Škvarkové placky s jogurtem
Telecí roláda s jablky, hrozny a…
Těstoviny se sušenými rajčaty
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou
Francouzský koláč s hruškami
Zapečená plněná rajčata
Cukeťák z trouby
Brownies s ostružinovým pyré
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake