Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Holandské řízky
Jablečný štrůdl
Bochánek, který se vždy povede
Zapékaná kuřecí prsa s ananasem a…
Pudinkové řezy - jako žloutkové
Kuřecí pomazánka
Bramboráčky se zelím a slaninou
Ořechové banánky
Špagety s rukolou,sušenými rajčaty…
Houbový guláš
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek