Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Rychlokvašky mého manžela
Vajíčková pomazánka (méně tučná)
Pudinkový koláč III.
Rychlé rizoto z uzeného kuřete
Hermelín v listovém těstíčku
Alsasko-lotrinsko-německý cibulový…
DIA vánočka II.
Brambory zapečené (nejen) s mletým…
Gratinované brambory s hořčicí
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek