Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Párky v listovém těstě
Římský salát s rajčaty a olivami
Bulharský salát
Rybičková pomazánka II.
Jablečný tvarohový dort
Perníčky - hned měkké
Guláš z hovězího (vepřového) srdce
"Sloppy Joes" - zapečený sendvič
Čočková polévka s klobásou a zeleninou
Obalovaný asijský květák z trouby
Hraběnčiny řezy
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Hovězí sekaná Wellington
Brokolicová polévka se smetanou
Gyoza knedlíčky
Dýňové muffiny
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake