Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Zelníky
Piškotové těsto
Katův šleh (drůbeží)
Rybí file se slaninou a uzeným sýrem
Uruguayský hovězí rib-eye steak
Rybí hranolky (nudličky) v těstíčku
Kokosovo-tvarohová roláda
Cottage sardinky - pomazánka
Jednoduché rybízové muffiny / koláč
Kuřecí prsa Caprese
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Dýňové latte
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek