Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Banánové řezy
Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou
Škvarková pomazánka s Moravankou
Pudinkové kostky s tvarohem - bez…
Melounový sorbet
Jehněčí kotletky & karotky na…
Domácí kachní paštika
Bylinkové kuře (králík) pečené na…
Kapustová polévka s klobásou
Halušky s brynzou a slaninou
Kaplická cmunda
Dýňová polévka s červenou čočkou
Butter chicken masala
Dýňový cheesecake s ricottou
Maďarský guláš
Rychlá bábovka
Řepánky
Vanilkový cheesecake