Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Zapečené filé na špenátě
Kávové řezy s ořechy, čokoládou a…
Rebarborový koláč se sněhem
Tvarohová buchta s margotkou
Domácí bramborové hranolky
Plněná sekaná z bůčku
Drožďové knedlíčky - kořeněné
Bramborovo-pórková polévka
Fazolový salát - rychle a chutně
Maďarský guláš
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake