• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Zákuskovy mls
Napište svůj komentář k receptu

Zákuskovy mls

autor: cmielka
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zákuskovy mls
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 5
      ks vejce
    • 200
      g cukr krupice
    • 200
      g mleté vlašské ořechy
    • 5
      lžíce strouhanka nebo mleté piškoty
    • 1
      balíček prášek do pečiva
  • Krém
    • 6
      dl mléko
    • 1
      ks vanilkový pudink
    • 1
      balíček kakaový pudink v prášku
    • 3
      lžíce káva instantní
    • 0,50
      dl voda vařící
    • 2
      kostka máslo
    • 3
      ks žloutek
    • 2
      kelímek šlehačka
    • 2
      balíček ztužovač šlehačky
    • 2
      lžíce cukr
    • strouhané ořechy nebo strouhaná čokoláda

Postup přípravy receptu

1
Žloutky s cukrem vyšleháme do pěny a pomalu vmíchame mleté ořechy, strouhanku (ml.piškoty), prášek do pečiva a na konec tuhý sníh z bílků. Dáme na vymazaný a vysypaný plech a pečeme.
2
Uvaříme si puding (vanilkový smíchame s kakaovým) a po uvaření přidáme instantní kávu, kterou jsme si rozpustili v 1/2 dcl vody a mícháme do vychladnutí. Máslo vyšleháme s cukrem do pěny přidáme žloutky a přidaváme vychladlý puding a vše vyšleháme do krému. Šlehačku se ztužovačem a cukrem také vyšleháme. Na piškot dáme krém, pak vyšlehanou šlehačku a posypeme ořechy nebo čokoládou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Paprikový mls

Paprikový mls

Letní mls

Letní mls

Kuřecí mls

Kuřecí mls

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • marie mateju | 17. 6. 2009 15:43

    přidávám se k paní Janě.

  • Jana Řezníčková | 17. 6. 2009 15:40

    taky se mi recept líbí, už ukládám a vyzkouším.

  • Irena Klasová | 9. 6. 2009 13:51

    Díky za informaci, pekla jsem o víkendu na oslavu a musím říct, že zákuskový mls byl opravdu skvělý, jen se po něm zaprášilo. Dávám jedničku.

  • Kateřina Čmielová | 5. 6. 2009 15:11

    Smichame vanilkovy s čokoladovym ,vlejeme do mleka a uvaříme.

  • Irena Klasová | 5. 6. 2009 13:46

    Paní Kateřino, to se míchá sypký vanilkový pudink s čokoládovým nebo až po uvaření? Ale asi před uvařením, jinak toto slyším poprvé, ale jinak mě recept zaujal a vím, co o víkendu upeču.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Pečení Výjimečný den Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Cukr krupice Kakaový pudink v prášku Káva Máslo Mléko Mleté vlašské ořechy Prášek do pečiva Šlehačka Strouhané ořechy Strouhanka Vanilkový pudink Vejce Voda Žloutek Ztužovač šlehačky
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Meruňkový koláč

Meruňkový koláč

Báječný jablkový koláč

Báječný jablkový koláč

Okurkové řezy s paprikou

Okurkové řezy s paprikou

Norský dresing na zeleninové saláty

Norský dresing na zeleninové saláty

Jednoduchá kuřecí směs s mozzarellou

Jednoduchá kuřecí směs s mozzarellou

Listové šátečky se zelím (zelnou směsí)

Listové šátečky se zelím (zelnou…

Jahodové řezy - smetanové

Jahodové řezy - smetanové

Banánová roláda s pudinkovým krémem

Banánová roláda s pudinkovým krémem

Jednohubky / chlebíčky s červenou řepou

Jednohubky / chlebíčky s červenou…

Doporučujeme

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

20 minut
Asijské nudle s restovanou zeleninou

Asijské nudle s restovanou zeleninou

30 minut
Jednoduchá brokolicová polévka

Jednoduchá brokolicová polévka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

30 minut
Červené kuřecí kari

Červené kuřecí kari

50 minut
Bramborové knedlíky plněné špenátem a žampiony

Bramborové knedlíky plněné špenátem a…

90 minut
Skořicové šneky

Skořicové šneky

30 minut
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

52
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
40
Kynutá skořicová bábovka
Kynutá skořicová bábovka
39
Pečené vepřové ocásky (nejen) s bramborami
Pečené vepřové ocásky …
28
Fežoáda
Fežoáda
25
Havajská řepa
Havajská řepa

Zajímavé články

Pečené brambory podle princezny Diany: Díky geniálnímu triku byly dokonale křupavé
Pečené brambory podle princezny Diany: Díky…
Dnes je Mezinárodní den mužů! 24 tipů na dobroty, které můžete tomu svému připravit
Dnes je Mezinárodní den mužů! 24 tipů na dobroty,…
Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po které zhubnete. Objevte jeho kouzlo!
Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po…
Jak poznat zralé avokádo? 5 užitečných rad a triky, díky kterým rychle změkne
Jak poznat zralé avokádo? 5 užitečných rad a…
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se jedlo za „totáče“ a milujeme to i dnes?
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se…
AHA.cz Smutek v Ranní show: Mareš bez Hezuckého polykal slzy

Smutek v Ranní show: Mareš bez Hezuckého polykal slzy

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Na kýč zapomeňte! 40 vánočních svetrů, ve kterých neuděláte ostudu

Na kýč zapomeňte! 40 vánočních svetrů, ve kterých neuděláte ostudu

Ženy.cz Síla, která nepálí. Černý česnek jako tajný recept na harmonii těla i mysli

Síla, která nepálí. Černý česnek jako tajný recept na harmonii těla i mysli

Blesk.cz Miss Earth Natálie Puškinová prozradila v Blesku: Podvod s korunkou!

Miss Earth Natálie Puškinová prozradila v Blesku: Podvod s korunkou!

SportRevue.cz FOTO: Nejzoufalejší sportovní disciplína? Basket ve spodním prádle

FOTO: Nejzoufalejší sportovní disciplína? Basket ve spodním prádle

Maminka.cz 6 výletů na unikátní místa v Česku, která byste měli s dětmi objevit. Vyrazí vám dech

6 výletů na unikátní místa v Česku, která byste měli s dětmi objevit. Vyrazí vám dech

Blesk Horoskopy Kým byste byli v minulém životě? Tato historická osobnost je vám nejvíce podobná

Kým byste byli v minulém životě? Tato historická osobnost je vám nejvíce podobná

  • Recepty.cz
  • Zákuskovy mls
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact