• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Zaječí parfait s želé z granátového jablka
Napište svůj komentář k receptu

Zaječí parfait s želé z granátového jablka

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 50 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zaječí parfait s želé z granátového jablka
Zaječí parfait s želé z granátového jablka
Zaječí parfait s želé z granátového jablka
Zaječí parfait s želé z granátového jablka
Zaječí parfait s želé z granátového jablka
Zaječí parfait s želé z granátového jablka
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
  • Parfait
    • 1
      ks šalotka
    • 50
      g vepřové sádlo
    • 250
      g játra zaječí
    • 3
      snítka snítka tymiánu
    • 100
      g smetana
    • 1
      lžíce koňak
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      šálek lískové oříšky
    • 0,50
      šálek mandle
    • 4
      plátek toastový chléb
    • ostružiny
  • Želé
    • 1,50
      lžička želatina prášková
    • 250
      ml džus z granátového jablka
    • 2
      ks granátové jablko zrníčka
    • 1
      lžíce grenadína
    • 1
      lžička zázvor strouhaný

Postup přípravy receptu

1
Nasekanou šalotku zpěňte na rozehřátém sádle. Orestujte nakrájená játra a poduste je - můžete maličko podlít vodou. Do jater přidejte lístky z 1 snítky tymiánu a koňak, osolte je a opepřete. Nechte vychladnout. Ušlehejte smetanu a přimíchejte ji do směsi.
2
Nasucho opečte ořechy s mandlemi a nasypte do kutru. Nasucho opečte i toastový chléb a přidejte lístky z druhé snítky tymiánu. Směs nahrubo nasekejte.

RADA: Domácí pečivo jako z pekárny

3
Želatinu nechte nabobtnat v misce s vodou. Zahřejte džus s grenadinou, vmíchejte zrnka granátového jablka se zázvorem a dobře promíchejte s želatinou.
4
Do pohárů vrstvěte ořechovou směs, zaječí krém, želatinu a trochu ořechové směsi. Ozdobte ovocem a tymiánem a vychlaďte.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Paštika z divočáka

Paštika z divočáka

Paštika z uzeného lososa

Paštika z uzeného lososa

Zaječí paštika s cibulkou

Zaječí paštika s cibulkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pomazánky & dipy Topinková FOOD
Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Džus Granátové jablko Grenadína Játra Koňak Lískové oříšky Mandle Ostružiny Pepř mletý Šalotka Smetana Snítka tymiánu Sůl Toastový chléb Vepřové sádlo Zázvor Želatina
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Špenátové palačinky zapečené

Špenátové palačinky zapečené

Cookies II.

Cookies II.

Kotlíkový guláš II.

Kotlíkový guláš II.

Košovská specialita

Košovská specialita

Vejce na maďarský způsob

Vejce na maďarský způsob

Vanilkové rohlíčky z lískových oříšků

Vanilkové rohlíčky z lískových oříšků

Pomazánka na jednohubky

Pomazánka na jednohubky

Koláče z Chyšek

Koláče z Chyšek

Kuskus salát

Kuskus salát

Doporučujeme

300 minut
Rolovaná krkovice à la porchetta

Rolovaná krkovice à la porchetta

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

46
Třešňový kompot
Třešňový kompot
35
Drožďová polévka s houbami a quinoou
Drožďová polévka s…
27
Bylinková vepřová panenka
Bylinková vepřová panenka
24
Kočičí svarba vegan (šoulet, krupoto), základní recept
Kočičí svarba vegan …
23
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…

Zajímavé články

Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být strašidelné, až děsivé, ale i elegantní a krásné
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být…
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a chutnají jako z trhu
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a…
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
AHA.cz Bujará oslava Filipa Turka ve Varech: Slavil jako filmová hvězda

Bujará oslava Filipa Turka ve Varech: Slavil jako filmová hvězda

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Blesk pro ženy Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Interní vtípek ve Zrádcích: Zpěvák Marcell měl za zády svého vlastního bubeníka!

Interní vtípek ve Zrádcích: Zpěvák Marcell měl za zády svého vlastního bubeníka!

SportRevue.cz Stíny zašlé fotbalové slávy. Připomeňte si 5 smutných osudů (ne)slavných stadionů

Stíny zašlé fotbalové slávy. Připomeňte si 5 smutných osudů (ne)slavných stadionů

Maminka.cz Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

Další doporučené recepty:

Zahradní hamburgery - grilované
Zahradní hamburgery - grilované
Zahradní salát
Zahradní salát
Zaječí hřbet v listovém těstě
Zaječí hřbet v listovém těstě
Zaječí paštika s cibulkou
Zaječí paštika s cibulkou
Zakázaná buchta
Zakázaná buchta
Základ na jakoukoliv zeleninovou polévku
Základ na jakoukoliv zeleninovou polévku
  • Recepty.cz
  • Zaječí parfait s želé z granátového jablka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact