• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Záhorácké závitky
Napište svůj komentář k receptu

Záhorácké závitky

autor: Kamilla
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Záhorácké závitky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 600
      g vepřové maso
    • 200
      g kysané zelí
    • 50
      g cibule
    • 100
      g uzené maso
    • olej
    • drcený kmín
    • sůl
    • pepř mletý
    • cukr

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na plátky, rozklepeme, osolíme, opepříme, okmínujeme. Nakrájíme cibuli najemno, přidáme nakrájené uzené maso na kostičky a restujeme na oleji. Po orestování přidáme propláchnuté kysané zelí, osolíme, ocukrujeme a podusíme. Směs přendáme na plátky masa a srolujeme do závitku, sepneme párátkem nebo převážeme nití. Závitky přendáme na vymaštěný pekáček, podlejeme trochou vody a pečeme doměkka.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hovězí závitky se šalvějí v rajčatové omáčce

Hovězí závitky se šalvějí v rajčatové…

Kuřecí závitky s nivou

Kuřecí závitky s nivou

Barevné jarní závitky se třemi omáčkami

Barevné jarní závitky se třemi…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jiří Vymětal | 29. 1. 2017 08:54

    Uzené je zbytečné a kysané zelí je lepší syrové, a vůbec ne cukrovat!

  • Martina | 8. 2. 2007 22:22

    Recept mě zaujal, prosím zhruba jak dlouho se to peče? Děkuji......

  • Anonym | 7. 2. 2007 19:17

    jojo,asi jak píše paní Jitka M.,záleží na chuti já to dělám s bramborem,ale vyzkoušet se má všechno,takže i se zelím a knedlíkem to bude určitě mňamka :)

  • Jitka Malinová | 7. 2. 2007 14:12

    Pavlo to asi záleží na vaší chuti, já to dělám s bramborem. Postup mám trochu jiný, ale výsledek bude asi stejný. Na plátek masa dám rovńou kysané zelí, zamotám a závitky opékám na cibulce s anglickou slaninou a pak dusím do měkka.

  • Andra | 7. 2. 2007 12:54

    Robím záhorácke závitky bez údeného mäsa, iba s kapustou a ako prílohu robím dusenú ryžu.

  • Jana P. | 7. 2. 2007 12:27

    Recept chutný je a nejlepší jsou k tomu chlupaté knedlíky a ještě k tomu zelí.

  • Hana Rožníčková | 7. 2. 2007 12:23

    Dělám hodně podobný recept a k tomu vařím bramborové knedlíky.

  • Pavla | 7. 2. 2007 11:53

    Recept vypadá chutně, jaká by k tomu asi byla nejlepší příloha, poraďte.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Cukr Drcený kmín Kysané zelí Olej Pepř mletý Sůl Uzené maso Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Velikonoční nádivka

Velikonoční nádivka

Hrnečková paštika

Hrnečková paštika

Jablkový mřížkový koláč

Jablkový mřížkový koláč

Boloňské brambory

Boloňské brambory

Špekáčky na pivě II.

Špekáčky na pivě II.

Palačinky s jahodovým přelivem

Palačinky s jahodovým přelivem

Dušená mrkev v mletém mase

Dušená mrkev v mletém mase

Borůvkové lívanečky

Borůvkové lívanečky

Salát Caprese

Salát Caprese

Doporučujeme

30 minut
Gnocchi s česnekem, špenátem a kuřecím masem

Gnocchi s česnekem, špenátem a…

30 minut
Jednoduchá brokolicová polévka

Jednoduchá brokolicová polévka

95 minut
Hovězí sekaná Wellington

Hovězí sekaná Wellington

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

30 minut
Červené kuřecí kari

Červené kuřecí kari

90 minut
Skořicové šneky

Skořicové šneky

50 minut
Bramborové knedlíky plněné špenátem a žampiony

Bramborové knedlíky plněné špenátem a…

20 minut
Asijské nudle s restovanou zeleninou

Asijské nudle s restovanou zeleninou

30 minut
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

Poslední sledované recepty

75
Adžika směs z mletého masa
Adžika směs z mletého…
64
Sedlácké karé (kotleta) - minutka
Sedlácké karé (kotleta) …
60
Pesto z medvědího česneku a vlašských ořechů
Pesto z medvědího…
59
Dušené pepřové karé v cibuli
Dušené pepřové karé v…
49
Domácí houstičky ze sušeného droždí
Domácí houstičky ze…

Zajímavé články

Lamington: Ikonický australský dezert, který zmizí ze stolu během chvilky
Lamington: Ikonický australský dezert, který…
Znáte černý česnek? Je chutnější a mnohem zdravější než jeho bílá varianta
Znáte černý česnek? Je chutnější a mnohem…
Rychlovky z horkovzdušné fritézy: Tři jednoduché recepty, které vás budou bavit
Rychlovky z horkovzdušné fritézy: Tři jednoduché…
Karbanátky z mletého masa i bez něj. Tipy, jak připravit ty nejšťavnatější
Karbanátky z mletého masa i bez něj. Tipy, jak…
Pečené brambory podle princezny Diany: Díky geniálnímu triku byly dokonale křupavé
Pečené brambory podle princezny Diany: Díky…
AHA.cz Pohřeb Křesadlové (†81): Bratři Formanové ji donesli do hrobu

Pohřeb Křesadlové (†81): Bratři Formanové ji donesli do hrobu

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Blesk pro ženy Jak se randilo za socialismu: Pozvání na schůzku z očí do očí, intimní chvilky v kině i marná čekání

Jak se randilo za socialismu: Pozvání na schůzku z očí do očí, intimní chvilky v kině i marná čekání

Ženy.cz Skromnost jako brzda. Jak vám tahle nevinná vlastnost kazí život?

Skromnost jako brzda. Jak vám tahle nevinná vlastnost kazí život?

Blesk.cz Borhyová na Titanicu: Mám husí kůži ještě teď!

Borhyová na Titanicu: Mám husí kůži ještě teď!

SportRevue.cz FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Spíte jako voják, nebo jako hvězdice? Tohle to o vás vypovídá!

Spíte jako voják, nebo jako hvězdice? Tohle to o vás vypovídá!

  • Recepty.cz
  • Záhorácké závitky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact