• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Záhorácké závitky
Napište svůj komentář k receptu

Záhorácké závitky

autor: Kamilla
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Záhorácké závitky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 600
      g vepřové maso
    • 200
      g kysané zelí
    • 50
      g cibule
    • 100
      g uzené maso
    • olej
    • drcený kmín
    • sůl
    • pepř mletý
    • cukr

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na plátky, rozklepeme, osolíme, opepříme, okmínujeme. Nakrájíme cibuli najemno, přidáme nakrájené uzené maso na kostičky a restujeme na oleji. Po orestování přidáme propláchnuté kysané zelí, osolíme, ocukrujeme a podusíme. Směs přendáme na plátky masa a srolujeme do závitku, sepneme párátkem nebo převážeme nití. Závitky přendáme na vymaštěný pekáček, podlejeme trochou vody a pečeme doměkka.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuřecí závitky s nivou

Kuřecí závitky s nivou

Barevné jarní závitky se třemi omáčkami

Barevné jarní závitky se třemi…

Hovězí závitky se šalvějí v rajčatové omáčce

Hovězí závitky se šalvějí v rajčatové…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jiří Vymětal | 29. 1. 2017 08:54

    Uzené je zbytečné a kysané zelí je lepší syrové, a vůbec ne cukrovat!

  • Martina | 8. 2. 2007 22:22

    Recept mě zaujal, prosím zhruba jak dlouho se to peče? Děkuji......

  • Anonym | 7. 2. 2007 19:17

    jojo,asi jak píše paní Jitka M.,záleží na chuti já to dělám s bramborem,ale vyzkoušet se má všechno,takže i se zelím a knedlíkem to bude určitě mňamka :)

  • Jitka Malinová | 7. 2. 2007 14:12

    Pavlo to asi záleží na vaší chuti, já to dělám s bramborem. Postup mám trochu jiný, ale výsledek bude asi stejný. Na plátek masa dám rovńou kysané zelí, zamotám a závitky opékám na cibulce s anglickou slaninou a pak dusím do měkka.

  • Andra | 7. 2. 2007 12:54

    Robím záhorácke závitky bez údeného mäsa, iba s kapustou a ako prílohu robím dusenú ryžu.

  • Jana P. | 7. 2. 2007 12:27

    Recept chutný je a nejlepší jsou k tomu chlupaté knedlíky a ještě k tomu zelí.

  • Hana Rožníčková | 7. 2. 2007 12:23

    Dělám hodně podobný recept a k tomu vařím bramborové knedlíky.

  • Pavla | 7. 2. 2007 11:53

    Recept vypadá chutně, jaká by k tomu asi byla nejlepší příloha, poraďte.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Cukr Drcený kmín Kysané zelí Olej Pepř mletý Sůl Uzené maso Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vepřový jazyk na česneku

Vepřový jazyk na česneku

Brokolicové těstoviny

Brokolicové těstoviny

Cuketová čína 3

Cuketová čína 3

Frankfurtská polévka

Frankfurtská polévka

Pravé italské tiramisu II.

Pravé italské tiramisu II.

Gyros s tzatziky

Gyros s tzatziky

Nakládaný pivní Hermelín

Nakládaný pivní Hermelín

Patizonová směs - bezmasá

Patizonová směs - bezmasá

Lívanečky s horkými jahodami

Lívanečky s horkými jahodami

Doporučujeme

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

20 minut
Asijské nudle s restovanou zeleninou

Asijské nudle s restovanou zeleninou

30 minut
Jednoduchá brokolicová polévka

Jednoduchá brokolicová polévka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

30 minut
Červené kuřecí kari

Červené kuřecí kari

50 minut
Bramborové knedlíky plněné špenátem a žampiony

Bramborové knedlíky plněné špenátem a…

90 minut
Skořicové šneky

Skořicové šneky

30 minut
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

27
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
25
Sýrovo-smetanové zapékané řízky
Sýrovo-smetanové…
17
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Kuřecí prsa na kari se…
16
Kuřecí prsa s pomeranči
Kuřecí prsa s pomeranči
16
Fežoáda
Fežoáda

Zajímavé články

Pečené brambory podle princezny Diany: Díky geniálnímu triku byly dokonale křupavé
Pečené brambory podle princezny Diany: Díky…
Dnes je Mezinárodní den mužů! 24 tipů na dobroty, které můžete tomu svému připravit
Dnes je Mezinárodní den mužů! 24 tipů na dobroty,…
Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po které zhubnete. Objevte jeho kouzlo!
Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po…
Jak poznat zralé avokádo? 5 užitečných rad a triky, díky kterým rychle změkne
Jak poznat zralé avokádo? 5 užitečných rad a…
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se jedlo za „totáče“ a milujeme to i dnes?
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se…
AHA.cz Smutek v Ranní show: Mareš bez Hezuckého polykal slzy

Smutek v Ranní show: Mareš bez Hezuckého polykal slzy

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Blesk pro ženy Na kýč zapomeňte! 40 vánočních svetrů, ve kterých neuděláte ostudu

Na kýč zapomeňte! 40 vánočních svetrů, ve kterých neuděláte ostudu

Ženy.cz Učňák není ostuda! Mámy, dovolme dětem dělat to, co je baví

Učňák není ostuda! Mámy, dovolme dětem dělat to, co je baví

Blesk.cz Smyslná múza Dragounová v bahnivé krustě: Takhle vzniká unikátní umělecké dílo!

Smyslná múza Dragounová v bahnivé krustě: Takhle vzniká unikátní umělecké dílo!

SportRevue.cz FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

Maminka.cz Mami, bolí mě v krku! Angína: Jak poznáte streptokoka a zda pomůžou vždy antibiotika.

Mami, bolí mě v krku! Angína: Jak poznáte streptokoka a zda pomůžou vždy antibiotika.

Blesk Horoskopy Kým byste byli v minulém životě? Tato historická osobnost je vám nejvíce podobná

Kým byste byli v minulém životě? Tato historická osobnost je vám nejvíce podobná

  • Recepty.cz
  • Záhorácké závitky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact