• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Zabijačkový guláš
Napište svůj komentář k receptu

Zabijačkový guláš

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 162
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zabijačkový guláš
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g vepřová plec
    • 250
      g vepřová játra
    • 250
      g vepřové maso srdce
    • 70
      g sádlo
    • 2
      ks cibule
    • 2
      lžička paprika - sladká
    • 0,50
      lžička pálivá paprika
    • kmín
    • 80
      g hladká mouka
    • sůl
    • 3
      stroužek česnek 1-3
    • majoránka

Postup přípravy receptu

1
Na sádle osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme na kostky pokrájené maso, zasypeme sladkou a pálivou paprikou, promícháme a zalijeme vroucí vodou. Jakmile se maso začne vařit, vložíme na kostky nakrájená srdce a játra. Posypeme kmínem a uvaříme do poloměkka.
2
Nakonec vše zahustíme dle zvyklosti a dochutíme solí, česnekem a majoránkou. Zvolna uvaříme doměkka.
3
My vícero vnitřností nepoužíváme, ale vy si je můžete doplnit dle libosti.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zabijačkový guláš

Zabijačkový guláš

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Hovězí zázvorový guláš

Hovězí zázvorový guláš

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Popcorn
    Popcorn | 11. 10. 2022 18:07

    Zabijačkový guláš s paprikou? Zahušťuje se mozečkem. Tento recept nedoporučuji. Všechno úplně jinak než to má být. ? :''D

  • lada | 21. 10. 2016 10:10

    tak tohle je jen nahrazka zab.gulase,stari reznici ho delaji jinak,ja ho delam podle nich,jinak pece se v troube za obcasneho prilevani vody,nesmi plavat,chybi zde nove koreni,postup mam jiny a mozecek se rozsleha z vejcem a zahusti,muze se i zaprasit moukou.Pridam malinko nastrouhaneho mus.orisku,gulas je uplne jiny a kazdy kdo ho u me ji si muze vyliznout oko :D.tak to delaji reznici mistri =-O

  • Dáda | 24. 3. 2014 15:28

    Výpada velice delikatesně a pro ty lidi kteří nemusí mozečky a podobny fůj věci ,tak tenhle guláš je dobrá alternatyvá ,tak brzké době si ho uvařím určo bude nam nam ....

  • Kosmos | 30. 11. 2013 09:01

    Kdo zapomene při zabíjačkovém guláši na mozeček, ten nepíše o zabíjačkovém guláši. :-)))

  • Miruna | 24. 4. 2013 15:18

    Zabijačkovému guláši se u naší babičky říkalo "partička", peče se v troubě , jsou tam všechny vnitřnosti, maso i jazyk a zahušťuje mozečkem, s gulášem vařeném na plotně ve vodě to má opravdu málo společného.

  • Karel | 18. 2. 2013 18:10

    Ano smažák,pečený v troubě, vybrané kousky masa,játra,srdce,ledvinky,koření,cibuli a zahustěný krví.

  • Pavel 10 | 4. 11. 2012 23:55

    A kde máš nové koření.A jinak zabijačkový guláš-smažák se peče nebo dusí v troubě a zahušťuje se mozečkem a není li k dispozici tak strouhankou(špetka) a místo mozečku se tam přidá a rozmíchá vejce.Smažená cibulka se usmaží zvlášť a během pečení nebo dušení se teprve přidává a to z důvodu pravidelného osmažení a to do zlatohněda.aJEŠTĚ DO ORIGINÁLU PATŘÍ LEDVINKY.

  • Jary | 19. 10. 2012 17:59

    Je vážně dobrý,každý rok ho děláme o zabíjačce a je pravda,že z čerstvého je nejlepší,ale i tenhle je super!

  • Jarouš | 23. 6. 2012 16:22

    Škoda, že jste neochutnali opravdový zabijačkový guláš.

  • Šulda | 20. 6. 2012 08:35

    To se teda fakt divím. (Asi malé nároky, nebo za uášima čokoládu.) :-D

  • Šulda | 20. 6. 2012 08:33

    Zabijačkový? Kde je mozeček?

  • moravák | 9. 5. 2012 09:13

    zase ta hladká mouka :'( střídka chleba tam patří, ale já tam hodím krajíc chleba bez kůrky a pokud to povaříte 10 min. tak se to krásně rozvaří a zhoustne

  • Filip | 13. 7. 2007 13:44

    Ted sem ho delal myslim ten gulas a moc se mi nepoved dost sem ho pripalil vylil sem u toho sirup a brachovi moc nechutnal a asi mi natluce.

  • Ďuďánek | 16. 3. 2007 09:17

    Musím říct že to bylo strašně ale strašně dobré :)

  • Kajkuliina | 17. 2. 2007 08:19

    Nic lepšího jsme s manželem snad nejedli. Oblizovali jsme se až za ušima. Manžel konstatoval, že tohle by mohl komzumovat obden. :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Vepřový Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Hladká mouka Kmín Majoránka Pálivá paprika Paprika - sladká Sádlo Sůl Vepřová játra Vepřová plec Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bramborová pizza s dvojím sýrem

Bramborová pizza s dvojím sýrem

Hovězí maso pěti vůní

Hovězí maso pěti vůní

Jindřiščin perník

Jindřiščin perník

Plněná veka II.

Plněná veka II.

Sojčí těstovinový salát

Sojčí těstovinový salát

Brokolicová polévka se žampiony

Brokolicová polévka se žampiony

Kořeněná panenka - grilovaná

Kořeněná panenka - grilovaná

Bramborová frittata

Bramborová frittata

Džem z rakytníku

Džem z rakytníku

Doporučujeme

40 minut
Ostrokyselá čínská polévka

Ostrokyselá čínská polévka

30 minut
Jednoduchá brokolicová polévka

Jednoduchá brokolicová polévka

95 minut
Hovězí sekaná Wellington

Hovězí sekaná Wellington

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

30 minut
Červené kuřecí kari

Červené kuřecí kari

90 minut
Skořicové šneky

Skořicové šneky

50 minut
Bramborové knedlíky plněné špenátem a žampiony

Bramborové knedlíky plněné špenátem a…

20 minut
Asijské nudle s restovanou zeleninou

Asijské nudle s restovanou zeleninou

30 minut
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

Poslední sledované recepty

38
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
36
Tvarohové řezy s mákem
Tvarohové řezy s mákem
22
Mrkvová pomazánka III.
Mrkvová pomazánka III.
20
Domácí pizza koláč
Domácí pizza koláč
19
Bábovka jak od paňmámy
Bábovka jak od paňmámy

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a zdravé večeře z plechu
Od pondělí do pátku: Rychlé a zdravé večeře z…
Teplé saláty: Dokonalá porce vitaminů a chutí, která vás zasytí a potěší v chladných dnech
Teplé saláty: Dokonalá porce vitaminů a chutí,…
Dorty, které vypadají jako hořící svíčky: Sladká iluze, kterou můžete klidně i zapálit
Dorty, které vypadají jako hořící svíčky: Sladká…
Báječné horké nápoje, které vás zahřejí na duši i na jazyku
Báječné horké nápoje, které vás zahřejí na duši i…
Vyrobte si adventní kalendář: Rychlé nápady, z čeho je vyrobit i čím je naplnit
Vyrobte si adventní kalendář: Rychlé nápady, z…
AHA.cz Rolins totálně propadla, dcera vzkazuje: Nikdy zpěvačka nebudu!

Rolins totálně propadla, dcera vzkazuje: Nikdy zpěvačka nebudu!

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Blesk pro ženy Kvíz: Zvládli byste maturitu z literatury? Otestujte se, zda by to bylo za jedna nebo s odřenýma ušima

Kvíz: Zvládli byste maturitu z literatury? Otestujte se, zda by to bylo za jedna nebo s odřenýma ušima

Ženy.cz Fenomény roku 2025 aneb Co je nahoře, domovní bratře?

Fenomény roku 2025 aneb Co je nahoře, domovní bratře?

Blesk.cz Katy Perry a Justin Trudeau: Společné Vánoce!

Katy Perry a Justin Trudeau: Společné Vánoce!

SportRevue.cz FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která se dožívají nejdelšího věku! Jste mezi nimi?

5 znamení zvěrokruhu, která se dožívají nejdelšího věku! Jste mezi nimi?

Další doporučené recepty:

Zabijačkové palačinky
Zabijačkové palačinky
Zabijačkové plněné knedlíky prejtem, jelitem, jitrnicí - kynuté
Zabijačkové plněné knedlíky prejtem,…
Zabijačkové řízky v chlebové strouhance
Zabijačkové řízky v chlebové strouhance
Zabijačkový guláš
Zabijačkový guláš
Zadělávané fazolky
Zadělávané fazolky
Zahradní hamburgery - grilované
Zahradní hamburgery - grilované
  • Recepty.cz
  • Zabijačkový guláš
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact