• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zabijačkový guláš
Napište svůj komentář k receptu

Zabijačkový guláš

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 101
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zabijačkový guláš
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g vepřová plec
    • 250
      g vepřová játra
    • 250
      g vepřové maso srdce
    • 70
      g sádlo
    • 2
      ks cibule
    • 2
      lžička paprika - sladká
    • 0,50
      lžička pálivá paprika
    • kmín
    • 80
      g hladká mouka
    • sůl
    • 3
      stroužek česnek 1-3
    • majoránka

Postup přípravy receptu

1
Na sádle osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme na kostky pokrájené maso, zasypeme sladkou a pálivou paprikou, promícháme a zalijeme vroucí vodou. Jakmile se maso začne vařit, vložíme na kostky nakrájená srdce a játra. Posypeme kmínem a uvaříme do poloměkka.
2
Nakonec vše zahustíme dle zvyklosti a dochutíme solí, česnekem a majoránkou. Zvolna uvaříme doměkka.
3
My vícero vnitřností nepoužíváme, ale vy si je můžete doplnit dle libosti.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zabijačkový guláš

Zabijačkový guláš

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Prezidentský guláš II.

Prezidentský guláš II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Popcorn
    Popcorn | 11. 10. 2022 18:07

    Zabijačkový guláš s paprikou? Zahušťuje se mozečkem. Tento recept nedoporučuji. Všechno úplně jinak než to má být. ? :''D

  • lada | 21. 10. 2016 10:10

    tak tohle je jen nahrazka zab.gulase,stari reznici ho delaji jinak,ja ho delam podle nich,jinak pece se v troube za obcasneho prilevani vody,nesmi plavat,chybi zde nove koreni,postup mam jiny a mozecek se rozsleha z vejcem a zahusti,muze se i zaprasit moukou.Pridam malinko nastrouhaneho mus.orisku,gulas je uplne jiny a kazdy kdo ho u me ji si muze vyliznout oko :D.tak to delaji reznici mistri =-O

  • Dáda | 24. 3. 2014 15:28

    Výpada velice delikatesně a pro ty lidi kteří nemusí mozečky a podobny fůj věci ,tak tenhle guláš je dobrá alternatyvá ,tak brzké době si ho uvařím určo bude nam nam ....

  • Kosmos | 30. 11. 2013 09:01

    Kdo zapomene při zabíjačkovém guláši na mozeček, ten nepíše o zabíjačkovém guláši. :-)))

  • Miruna | 24. 4. 2013 15:18

    Zabijačkovému guláši se u naší babičky říkalo "partička", peče se v troubě , jsou tam všechny vnitřnosti, maso i jazyk a zahušťuje mozečkem, s gulášem vařeném na plotně ve vodě to má opravdu málo společného.

  • Karel | 18. 2. 2013 18:10

    Ano smažák,pečený v troubě, vybrané kousky masa,játra,srdce,ledvinky,koření,cibuli a zahustěný krví.

  • Pavel 10 | 4. 11. 2012 23:55

    A kde máš nové koření.A jinak zabijačkový guláš-smažák se peče nebo dusí v troubě a zahušťuje se mozečkem a není li k dispozici tak strouhankou(špetka) a místo mozečku se tam přidá a rozmíchá vejce.Smažená cibulka se usmaží zvlášť a během pečení nebo dušení se teprve přidává a to z důvodu pravidelného osmažení a to do zlatohněda.aJEŠTĚ DO ORIGINÁLU PATŘÍ LEDVINKY.

  • Jary | 19. 10. 2012 17:59

    Je vážně dobrý,každý rok ho děláme o zabíjačce a je pravda,že z čerstvého je nejlepší,ale i tenhle je super!

  • Jarouš | 23. 6. 2012 16:22

    Škoda, že jste neochutnali opravdový zabijačkový guláš.

  • Šulda | 20. 6. 2012 08:35

    To se teda fakt divím. (Asi malé nároky, nebo za uášima čokoládu.) :-D

  • Šulda | 20. 6. 2012 08:33

    Zabijačkový? Kde je mozeček?

  • moravák | 9. 5. 2012 09:13

    zase ta hladká mouka :'( střídka chleba tam patří, ale já tam hodím krajíc chleba bez kůrky a pokud to povaříte 10 min. tak se to krásně rozvaří a zhoustne

  • Filip | 13. 7. 2007 13:44

    Ted sem ho delal myslim ten gulas a moc se mi nepoved dost sem ho pripalil vylil sem u toho sirup a brachovi moc nechutnal a asi mi natluce.

  • Ďuďánek | 16. 3. 2007 09:17

    Musím říct že to bylo strašně ale strašně dobré :)

  • Kajkuliina | 17. 2. 2007 08:19

    Nic lepšího jsme s manželem snad nejedli. Oblizovali jsme se až za ušima. Manžel konstatoval, že tohle by mohl komzumovat obden. :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Vepřový Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Hladká mouka Kmín Majoránka Pálivá paprika Paprika - sladká Sádlo Sůl Vepřová játra Vepřová plec Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kapr po mlynářsku

Kapr po mlynářsku

Francouzský plátek

Francouzský plátek

Tvarohové šátečky

Tvarohové šátečky

Makový závin III.

Makový závin III.

Švestkové buchty

Švestkové buchty

Výborný kuřecí salát II.

Výborný kuřecí salát II.

Pomazánka se sýrem cottage

Pomazánka se sýrem cottage

Bramborovo-žampionová polévka na dva způsoby

Bramborovo-žampionová polévka na dva…

Sýrové karbanátky s uzeným  masem

Sýrové karbanátky s uzeným masem

Doporučujeme

120 minut
Zapečené brambory s masem a smetanou

Zapečené brambory s masem a smetanou

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

30 minut
Krupicový dezert se švestkovým rozvarem

Krupicový dezert se švestkovým…

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

156
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
49
Jarní salát s grapefruitem a avokádem
Jarní salát s…
47
Cizrnovo - houbová polévka
Cizrnovo - houbová…
44
Zapečené těstoviny se sýrovou omáčkou
Zapečené těstoviny se…
44
Piškotová roláda s mascarpone
Piškotová roláda s…

Zajímavé články

Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých potravin by vám doma nemělo chybět
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých…
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a jak je poznáte?
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých a originálních večeří z brambor
Od pondělí do pátku: 5 rychlých a originálních…
7 českých podzimních superpotravin: Jsou levné, pochutnáte si na nich a někdy dokáží i zázraky
7 českých podzimních superpotravin: Jsou levné,…
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti, které potěší nejen vášnivé houbaře
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti,…
AHA.cz Verdikt soudu v případu Dopita a Soukup: Hanychová vzteky bez sebe

Verdikt soudu v případu Dopita a Soukup: Hanychová vzteky bez sebe

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Stylově v dešti: Ultra trendy bundy a kabátky v barvách sezony, které vás nenechají zmoknout!

Stylově v dešti: Ultra trendy bundy a kabátky v barvách sezony, které vás nenechají zmoknout!

Ženy.cz Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Blesk.cz Zemřela herečka Claudia Cardinalová (†87): Stala se sexsymbolem

Zemřela herečka Claudia Cardinalová (†87): Stala se sexsymbolem

SportRevue.cz FOTO: Nejzoufalejší sportovní disciplína? Basket ve spodním prádle

FOTO: Nejzoufalejší sportovní disciplína? Basket ve spodním prádle

Maminka.cz Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Blesk Horoskopy Mysterium podzimních barev: Jak ovlivňují váš život, sexualitu i duševní zdraví?

Mysterium podzimních barev: Jak ovlivňují váš život, sexualitu i duševní zdraví?

Další doporučené recepty:

Zabijačkové palačinky
Zabijačkové palačinky
Zabijačkové plněné knedlíky prejtem, jelitem, jitrnicí - kynuté
Zabijačkové plněné knedlíky prejtem,…
Zabijačkové řízky v chlebové strouhance
Zabijačkové řízky v chlebové strouhance
Zabijačkový guláš
Zabijačkový guláš
Zadělávané fazolky
Zadělávané fazolky
Zahradní hamburgery - grilované
Zahradní hamburgery - grilované
  • Recepty.cz
  • Zabijačkový guláš
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact