• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Vynikající vepřové kotlety s cibulí a sýrem
Napište svůj komentář k receptu

Vynikající vepřové kotlety s cibulí a sýrem

autor: Bill
0.0
moje hodnoceni
3.4
hodnotilo: 12
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vynikající vepřové kotlety s cibulí a sýrem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • vepřové kotlety dle počtu strávníků
    • cibule hmotnost jako kotlety
    • sýr
    • strouhanka
    • sůl
    • pepř mletý
    • máslo

Postup přípravy receptu

1
Polovinu cibule rovnoměrně rozložíme na dně plechu, na cibuli pokládáme kotlety (kotlety naklepeme a z obou stran posolíme, popepříme).
2
Na kotlety rozložíme zbytek cibule, zasypeme maso strouhankou tak, aby nebylo vidět. Na strouhanku dáme sýr (množství dle chuti), na každý plátek masa dáme kousek másla, vše lehce podlijeme teplou vodou - pro zvýraznění chuti lze přidat menší kousíčky špeku.
3
Pečeme v nejnižší části trouby z obou stran na 200 °C asi hodinu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vynikající zapečené vepřové kotlety

Vynikající zapečené vepřové kotlety

Kotlety na cibuli

Kotlety na cibuli

Majolkové kuřecí plátky se slaninou a cibulí zapečené sýrem

Majolkové kuřecí plátky se slaninou a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lin | 15. 10. 2013 11:46

    nějak jsem nepochopila,...to máslo se dává přímo na maso nebo až na ten sýr nahoru? :-))

  • Eva F. | 10. 3. 2013 12:37

    kare na tento sposob je dobry napad, lebo same o sebe je tento typ maska nutne niecim zašťaviť, lebo je suchšie...pochutili sme si.. :-)

  • Matysek M. | 6. 11. 2008 20:08

    No já osobně si myslím, že by bývalo stačilo to nechat v troubě pouze 45min. (teda horkovzdušná). JO a další věc. Dělala jsem to bezlepkově a taky to jde udělat a chutná to dobře.

  • Iva Bednarova | 1. 8. 2006 11:16

    ja bych rekla ze to znamena otocit plechem,nekdy pece trouba vic v zadu nez ve predu,tak aby to bylo rovnomerne.

  • Dagmar | 27. 7. 2006 09:16

    Elo děkuji za radu, taky jsem nad tím přemýšlela, ale maso se většinou peče na vrchní a spodní pečení. A když má někdo plynovou troubu, tak to by nesouhlasilo. Nikdy se neuvádí když se peče maso a nebo koláč z obou stran, to je přece automatické. Je to divné.Nechce se mi to zkazit.

  • ELA | 26. 7. 2006 11:04

    neznamená to pouze to, že trouba je puštěna na spodní i horní výkon? příjde mi to logické

  • Dagmar Rosprimová | 26. 7. 2006 10:48

    Recept vypadá výborně, ale nerozumím na konci péci z obou stran, to se má obracet, ale nedovedu si pedstavit jak když je tam sýr a strouhanka a vlstně nejsou vidět. Děkuji předem za odpověď, moc bych je chtěla vyzkoušet.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Máslo Pepř mletý Strouhanka Sůl Sýr Vepřové kotlety
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bigos

Bigos

Roštěnky se smetanovou omáčkou

Roštěnky se smetanovou omáčkou

Guláš v papiňáku

Guláš v papiňáku

Maxi palačinka

Maxi palačinka

Česnekové těstoviny se sýrovými rajčátky

Česnekové těstoviny se sýrovými…

Fazolové lusky se slaninou

Fazolové lusky se slaninou

Přírodní plátek s křenovou omáčkou

Přírodní plátek s křenovou omáčkou

Jablečná přesnídávka (pyré)

Jablečná přesnídávka (pyré)

Kuřecí (králičí) maso pečené na žampionech

Kuřecí (králičí) maso pečené na…

Doporučujeme

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

20 minut
Asijské nudle s restovanou zeleninou

Asijské nudle s restovanou zeleninou

30 minut
Jednoduchá brokolicová polévka

Jednoduchá brokolicová polévka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

30 minut
Červené kuřecí kari

Červené kuřecí kari

50 minut
Bramborové knedlíky plněné špenátem a žampiony

Bramborové knedlíky plněné špenátem a…

90 minut
Skořicové šneky

Skořicové šneky

30 minut
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

63
Dvoubarevná čokoláda do formiček
Dvoubarevná čokoláda do…
47
Křupaví netopýři
Křupaví netopýři
39
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
36
Bramboráky
Bramboráky
27
Fežoáda
Fežoáda

Zajímavé články

Pečené brambory podle princezny Diany: Díky geniálnímu triku byly dokonale křupavé
Pečené brambory podle princezny Diany: Díky…
Dnes je Mezinárodní den mužů! 24 tipů na dobroty, které můžete tomu svému připravit
Dnes je Mezinárodní den mužů! 24 tipů na dobroty,…
Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po které zhubnete. Objevte jeho kouzlo!
Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po…
Jak poznat zralé avokádo? 5 užitečných rad a triky, díky kterým rychle změkne
Jak poznat zralé avokádo? 5 užitečných rad a…
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se jedlo za „totáče“ a milujeme to i dnes?
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se…
AHA.cz Smutek v Ranní show: Mareš bez Hezuckého polykal slzy

Smutek v Ranní show: Mareš bez Hezuckého polykal slzy

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Na kýč zapomeňte! 40 vánočních svetrů, ve kterých neuděláte ostudu

Na kýč zapomeňte! 40 vánočních svetrů, ve kterých neuděláte ostudu

Ženy.cz Učňák není ostuda! Mámy, dovolme dětem dělat to, co je baví

Učňák není ostuda! Mámy, dovolme dětem dělat to, co je baví

Blesk.cz Manželství šéfkuchaře Radka Kašpárka: Definitivně rozvedeni! Žena Andrea schytala během pár měsíců tři životní rány

Manželství šéfkuchaře Radka Kašpárka: Definitivně rozvedeni! Žena Andrea schytala během pár měsíců tři životní rány

SportRevue.cz FOTO: 41 žen známých (ex)tenistů. Kdo má (nebo měl) doma největší kočku?

FOTO: 41 žen známých (ex)tenistů. Kdo má (nebo měl) doma největší kočku?

Maminka.cz Mami, bolí mě v krku! Angína: Jak poznáte streptokoka a zda pomůžou vždy antibiotika.

Mami, bolí mě v krku! Angína: Jak poznáte streptokoka a zda pomůžou vždy antibiotika.

Blesk Horoskopy Kým byste byli v minulém životě? Tato historická osobnost je vám nejvíce podobná

Kým byste byli v minulém životě? Tato historická osobnost je vám nejvíce podobná

  • Recepty.cz
  • Vynikající vepřové kotlety s cibulí a sýrem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact