• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Vylepšené rafaello řezy
Napište svůj komentář k receptu

Vylepšené rafaello řezy

autor: LadyLenulinka
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 10
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vylepšené rafaello řezy
Vylepšené rafaello řezy
Vylepšené rafaello řezy
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • krém
    • 2
      kelímek smetana ke šlehání
    • 2
      hrnek strouhaný kokos
    • 0,50
      hrnek cukr
    • 1
      balení mandle půlené
  • těsto
    • 2
      ks vejce
    • 2
      hrnek polohrubá mouka
    • 0,50
      hrnek olej
    • 0,75
      hrnek cukr
    • 1
      hrnek mléko
    • 1
      balení prášek do pečiva
  • na posypání
    • 2
      hrnek strouhaný kokos
    • 1
      hrnek cukr
    • 1
      kelímek smetana ke šlehání

Postup přípravy receptu

1
Nejprve si uděláme těsto smícháním 2 hrnků polohrubé mouky s práškem do pečiva, 2 vajec, 1/2 hrnku oleje, 1 hrnek mléka a 1/4 cukru. Těsto vylijeme do předem vymazaného pekáčku (pekáček vymažeme olejem a posypeme hrubou moukou). Ještě před tím, než těsto vložíme do trouby, jej posypeme kokosem smíchaným s cukrem.
2
Troubu předehřejeme na 170°C a pečeme cca 20 minut (každá trouba je jiná, takže čas pečení je jen cca; zda je koláč hotový, poznáme tak, že kokos na povrchu bude mít zlatavý nádech).
3
Mezitím si vyšleháme ze 2 smetan ke šlehání a cukru šlehačku a dáme do lednice.
4
Hned po vyjmutí z trouby koláč rovnoměrně polijeme smetanou ke šlehání a necháme ho vychladnout.
5
Vychladlý koláč posypeme stejnoměrně mandlemi a potřeme šlehačkou, kterou poté ještě posypeme kokosem.
6
Koláč dáme ještě cca na hodinu do lednice, aby šlehačka pořádně ztuhla. Poté už můžeme podávat. :)
7
Přeji dobrou chuť.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Řezy Balaton

Řezy Balaton

Ořechové řezy se žloutkovou polevou

Ořechové řezy se žloutkovou polevou

Bulharské řezy

Bulharské řezy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Mandle půlené Mléko Olej Polohrubá mouka Prášek do pečiva Smetana ke šlehání Strouhaný kokos Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Nadýchané vdolečky

Nadýchané vdolečky

Mrkvový salát trochu jinak

Mrkvový salát trochu jinak

Výborný chléb s pohankovou moukou

Výborný chléb s pohankovou moukou

Gulášová polévka po anglicku

Gulášová polévka po anglicku

Tuňáková pomazánka VI.

Tuňáková pomazánka VI.

Zapečené brambory s cuketou a třemi sýry

Zapečené brambory s cuketou a třemi…

Pečený čaj - hruškový

Pečený čaj - hruškový

Sněhové pusinky II.

Sněhové pusinky II.

Fazole (nejen) se slaninou

Fazole (nejen) se slaninou

Doporučujeme

50 minut
Krůtí pečeně

Krůtí pečeně

20 minut
Rychlá mexická fazolová polévka

Rychlá mexická fazolová polévka

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

90 minut
Francouzské brambory

Francouzské brambory

80 minut
Strouhaný kakaový koláč

Strouhaný kakaový koláč

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

60 minut
Tvarohová bábovka

Tvarohová bábovka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

105
Koprová omáčka v netradičním pojetí
Koprová omáčka v…
72
Batáty ve slanině
Batáty ve slanině
39
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
34
Dýňová polévka s bramborem a dýňovými krutony
Dýňová polévka s…
25
Čokoládová poleva na zmrzlinu, pudink apod.
Čokoládová poleva na…

Zajímavé články

Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se jedlo za „totáče“ a milujeme to i dnes?
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se…
Od pondělí do pátku: Rychlé a snadné večeře, které připravíte jen z pár surovin
Od pondělí do pátku: Rychlé a snadné večeře,…
Šílené dorty: Česká cukrářka ohromuje svět svými sladkými výtvory
Šílené dorty: Česká cukrářka ohromuje svět svými…
Luxusní pečené vepřové: 3 jednoduché recepty, které jste určitě neznali
Luxusní pečené vepřové: 3 jednoduché recepty,…
Hřejivé podzimní menu nejen na víkend: Od snídaně až po večeři
Hřejivé podzimní menu nejen na víkend: Od snídaně…
AHA.cz Smutek u Adély Gondíkové: Lékaři potvrdili děsivou diagnózu

Smutek u Adély Gondíkové: Lékaři potvrdili děsivou diagnózu

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Co se dělo 17. listopadu 1989 v ulicích a jak jsme vypadali? Zavzpomínejte na fotkách ze sametové revoluce

Co se dělo 17. listopadu 1989 v ulicích a jak jsme vypadali? Zavzpomínejte na fotkách ze sametové revoluce

Blesk pro ženy 10 zásadních žen sametové revoluce: Co dělají dnes?

10 zásadních žen sametové revoluce: Co dělají dnes?

Ženy.cz Průvodce randění na Tinderu: Poznáte psychopata ještě před první schůzkou?

Průvodce randění na Tinderu: Poznáte psychopata ještě před první schůzkou?

Blesk.cz Slavnostní odhalení kalendáře Pirelli očima Iny T.: Autenticita, asymetrie i kýč

Slavnostní odhalení kalendáře Pirelli očima Iny T.: Autenticita, asymetrie i kýč

SportRevue.cz FOTO : Sexy Soccer! I takhle (kdysi) vypadalo žhavé (a polonahé) fotbalové léto

FOTO : Sexy Soccer! I takhle (kdysi) vypadalo žhavé (a polonahé) fotbalové léto

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která nejvíce riskují: Kdo nemá žádné zábrany a rád překonává limity?

5 znamení zvěrokruhu, která nejvíce riskují: Kdo nemá žádné zábrany a rád překonává limity?

Další doporučené recepty:

Vydatná rajská polévka s masovými kuličkami
Vydatná rajská polévka s masovými…
Vychytávka ke klasickému řízku
Vychytávka ke klasickému řízku
Vykrajované měsíčky
Vykrajované měsíčky
Vylepšený nepečený dort
Vylepšený nepečený dort
Vynikající Cookies
Vynikající Cookies
Vynikající domácí housky
Vynikající domácí housky
  • Recepty.cz
  • Vylepšené rafaello řezy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact