Řezy Raffaelo
Dort Raffaelo
Vynikající řezy Raffaelo
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tak tyto kuličky jsou naprosto, ale naprosto famózní, lepší jsem snad nejedla. Jen doporučuji nechat vychladit před tvarování o dost déle, po půl hodině to ještě moc nejde a směs se lepí.
Bábovka z vaječného koňaku
Játrová nádivka na pekáč
Piškotové řezy po padesáté
Kváskový chléb
Vepřové maso v alobalu
Jablečný (ovocný) nákyp z ovesných…
Krůtí prsa s karotkou a fazolkami
Broskvovo-meruňková marmeláda
Vegetariánské špízy s feta sýrem na…
Smažené nudle s krůtím masem
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Mačkané brambory
French toast
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek
Nejjednodušší gratinované brambory