Řezy Raffaelo
Dort Raffaelo
Vynikající řezy Raffaelo
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tak tyto kuličky jsou naprosto, ale naprosto famózní, lepší jsem snad nejedla. Jen doporučuji nechat vychladit před tvarování o dost déle, po půl hodině to ještě moc nejde a směs se lepí.
Ořechová bábovka III.
Švýcarské fondue
Zelené fazolky s vejci
Rösti - smažená nebo pečená příloha
Těstoviny s kozím sýrem
Patizonové nudličky s masem
Kořeněné kuře na česnekovém patizonu
Grilované brambory s česnekem
Krkovice zapečená s cibulí a sýrem
Čevapčiči s brambory a žampiony na…
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Ostružinový koláč s broskvemi
Cuketové bramboráky
Tabouleh
Zapečená plněná rajčata
Bublanina s ostružinami
Vanilkový cheesecake
Šopský salát