I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí nudličky na smetaně se slaninou
Tartiflette - pochoutka ze Savojska
Křupavé bramboráky
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Aprílové řezy se zakysanou smetanou
Smažené čínské nudle s kuřecím masem…
Báječný sněhovo-tvarohový řez s ovocem
Mrkvovo-kedlubnové placky
Panna cotta s ostružinovou omáčkou
Španělská bramborová polévka
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek