RADA: Jak na domácí zavařování?
Angreštový kompot
Tykvový kompot
Kompot z hroznového vína
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dukátové buchtičky
Turecký med
Šlehačkový koláč s jablky
Jedlé kaštany - pečené, vařené
Knedlíčky s bylinkami ze strouhanky
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Vepřová líčka na červeném víně s…
Francouzské brambory - bez vaření
(Ne)alkoholické Mojito / Koktejly
Pečené batáty se zelným salátem a…
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…
Nejlepší bramborové knedlíky
Mrkvové rohlíčky s povidly
Husí stehna, červené zelí a domácí…
Tažený jablkový závin
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky