Vindaloo pasta je pálivou směsí chilli papriček, octa, koření, česneku, zázvoru, oleje a rajčatového pyré. Najde svoje uplatnění při přípravě stejnojmenného karí, které je vynikající pochoutkou indické kuchyně.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Kuře Vindaloo (aneb Pořádnej indickej…
Šafránové rizoto z rýže Carnaroli se…
Nasi Goreng - indonéská smažená rýže
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Plněný hermelín II.
Játrová čína
Jednoduché lečo po našem
Biskupský chlebíček s čokoládou II.
Jitrnice se zelím, bramborem a…
Luxusní tiramisu
Lehký vajíčkový salát s jogurtem
Hrášková polévka se šunkou
Marináda na kuřecí maso s citrusy
Parmazánová kaše s žampiony a rajčaty
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Hrnková dýňová roláda
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Makovec se švestkami