• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Vepřový špíz s bramborem ve slupce
Napište svůj komentář k receptu

Vepřový špíz s bramborem ve slupce

autor: th3ry
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 80 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vepřový špíz s bramborem ve slupce
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 500
      g vepřové maso
    • 1
      ks klobása 1 nožička
    • 1
      ks paprika
    • 1
      ks červená cibule
    • 1
      ks cibule žlutá
    • 1
      ks pórek
    • 2
      stroužek česnek
    • 5
      lžíce koření - grilovaná zelenina
    • 5
      lžíce koření - 7 druhů pepře podle chuti
    • 2
      ks brambory větší, nebo 4 menší
    • 4
      lžíce koření - bylinkové máslo
    • 6
      lžíce olivový olej na marinádu
    • 2
      lžíce máslo

Postup přípravy receptu

1
Maso omyjeme, očistíme, osolíme, opepříme a nakrájíme na kousky vhodné k napichování. Posypeme kořením 7 pepřů, přidáme olej a necháme uležet v ledničce (alespoň 2 hodiny) Zeleninu omyjeme, očistíme a nakrájíme na kousky vhodné k napichování, cibuli rozkrojíme na čtvrtky. Posypeme kořením na grilovanou zeleninu a pokapeme ol. olejem. Necháme také marinovat v ledničce.
2
Předehřejeme si troubu na 220 C° - funkce trouby: grilování
3
Na špejle, podle libosti, napichujeme všechny namarinované ingredience, např. maso, česnek, cibule, maso, paprika, klobása, cibule, paprika, maso. Připravíme si pekáč, vložíme alobal, lehce pokapeme olejem a pokládáme hotové špízy, které dáme do trouby a pečeme cca 45 minut.
4
Doporučuji mít mřížku na spodním patře trouby. Nejprve grilujeme 15 až 20 minut, poté na 10 minut přepneme troubu na funkci grilovaní s ventilátorem a to samé opakujeme pro druhou stranu špízu - 15 až 20 min. grilování poté změnit na grilování s ventilátorem. Během grilování si dáme vařit brambory ve slupce, které těsně před podáváním špízu vložíme do trouby a lehce ogrilujeme.
5
K masu si připravíme dip ze zakysané smetany s česnekem, pepřem, trochou kečupu, sladké papriky a lehce poprášíme podravkou - pro lepší chuť se může přidat i trocha tatarské omáčky. Koření na bylinkové máslo smícháme s trochou másla, které dáme na bramboru při podávání.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Smetanové fazolky a kukuřice s masem podávané na bramboru vařeném ve slupce

Smetanové fazolky a kukuřice s masem…

Vepřový špíz s jablky

Vepřový špíz s jablky

Chalupářský špíz z kuřete 2

Chalupářský špíz z kuřete 2

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Červená cibule Česnek Cibule Klobása Koření - 7 druhů pepře Koření - Bylinkové máslo Koření - Grilovaná zelenina Máslo Olivový olej Paprika Pórek Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hranolky

Hranolky

Dobrý makovec

Dobrý makovec

Plněná veka II.

Plněná veka II.

Palačinky plněné špenátem

Palačinky plněné špenátem

Rizoto z pánve-po našem

Rizoto z pánve-po našem

Babiččin falešný tatarák

Babiččin falešný tatarák

Domácí snickers

Domácí snickers

Pomerančová marmeláda pro domácí pekárnu

Pomerančová marmeláda pro domácí…

Jednoduchý obrácený koláč s ovocem

Jednoduchý obrácený koláč s ovocem

Doporučujeme

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

28
Kuře na bramborách z remosky
Kuře na bramborách z…
16
Drožďová zavářka
Drožďová zavářka
15
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
14
Kuře na nových bramborách
Kuře na nových bramborách
13
Míša řezy
Míša řezy

Zajímavé články

Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento geniální podzimní dezert v pečené i nepečené verzi
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento…
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich běhat mráz po zádech
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich…
AHA.cz Ornella Koktová v maléru? Případ pro sociálku, kleje babička Monika

Ornella Koktová v maléru? Případ pro sociálku, kleje babička Monika

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Blesk pro ženy Královna Halloweenu je zpět! Heidi Klum svými kostýmy vždycky vyrazí dech

Královna Halloweenu je zpět! Heidi Klum svými kostýmy vždycky vyrazí dech

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Myslivcová už toho má dost: Konec ponižování!

Myslivcová už toho má dost: Konec ponižování!

SportRevue.cz FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Velký horoskop financí na listopad: Štíry a Lvy čekají zlaté časy, Střelci by měli šetřit

Velký horoskop financí na listopad: Štíry a Lvy čekají zlaté časy, Střelci by měli šetřit

Další doporučené recepty:

Vepřový řízek
Vepřový řízek
Vepřový řízek s holandskou omáčkou
Vepřový řízek s holandskou omáčkou
Vepřový steak s hranolkami
Vepřový steak s hranolkami
Vepřový špíz s jablky
Vepřový špíz s jablky
Vepřový tokáň
Vepřový tokáň
Vertuta
Vertuta
  • Recepty.cz
  • Vepřový špíz s bramborem ve slupce
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact