Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Čebureky II.
Vanilkový koktejl
Kremeše s pudinkovým krémem
Kuřecí závitky - křehké a šťavnaté
Kořeněná panenka ve slanině
Smetanová koprová polévka s fazolkami…
Smetanovo-křenová nebo česneková…
Žemlovka s brusinkami
Hermelínová pomazánka nebo salát se…
Ostrokyselá čínská polévka
Jednoduchá brokolicová polévka
Hovězí sekaná Wellington
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Červené kuřecí kari
Skořicové šneky
Bramborové knedlíky plněné špenátem a…
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem