Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zbojnické kotlety
Borůvkový koláč s ořechovou posypkou
Bylinkový řízek na česnekovém oleji
Rychlé langoše
Brokolicová polévka se žampiony
Listové rohlíčky s nivou
Salát se švýcarským dresinkem
Borůvkový koláč - jednoduchý a výborný
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Ostrokyselá čínská polévka
Jednoduchá brokolicová polévka
Hovězí sekaná Wellington
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Červené kuřecí kari
Skořicové šneky
Bramborové knedlíky plněné špenátem a…
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem