Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Smažená zmrzlina
Musaka z cuket
Třešňový koláč II.
Tvarohové těsto na slano i sladko
Smaženice z ředkviček
Čevabčiči na chorvatský způsob
Těstovinový salát se šunkou a paprikou
Jablkovo-tvarohový koláč se…
El Paso Kořenící směs na fajitas…
Ostrokyselá čínská polévka
Jednoduchá brokolicová polévka
Hovězí sekaná Wellington
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Červené kuřecí kari
Skořicové šneky
Bramborové knedlíky plněné špenátem a…
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem