Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřové maso na kmínu a pivu
Rajská polévka se zakysanou smetanou
Kuřecí prsa v hořčičné omáčce
Kuře s kysanou smetanou
Cukrové koláčky nebo šátečky
Černá čočka s tuňákem
Plněné papriky s knedlíkem
Malinový nepečený dort
Kuřecí maso se šunkou a hermelínem
Ostrokyselá čínská polévka
Jednoduchá brokolicová polévka
Hovězí sekaná Wellington
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Červené kuřecí kari
Skořicové šneky
Bramborové knedlíky plněné špenátem a…
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem